Sådan installeres Condor forsænket lys

November 27

Forsænket lys, også kendt som kan lys, er monteret i loftet og en elegant alternativ til overhead belysning. Sådan belysning er nem at installere, hvis du kender din vej omkring en switch boks. Med sine mange stilarter, størrelser og dekorative trim muligheder, Condor forsænket belysning tilføjer stil uden at miste funktion til ethvert rum i dit hus, det være sig nybyggeri eller en remodel.

Instruktioner

•Draw udarbejde en belysning på millimeterpapir med blyanten. Sørg for at det layout, du opretter placerer lys langs de vigtigste strøer for lettere og sikrere installation. Find en strømkilde, der kan blive tappet ind, som en stikkontakt i samme rum, der ikke er overbelastet. Slå breaker eller fuse fra for denne strømkilde før du begynder enhver installation.

•Klippe ud af en del af loftet gipsvæg med saven til at afsløre de strøer, du vil bruge til at montere dit lys på. Fortsat skære ud dele af loftet hvor lysene skal installeres. Disse nedskæringer skal være rund og stor nok til at rumme bolig for hvert lys, uden at være så stor, at du skal reparere loft som en del af montering processen.

•Disassemble og fjern stikkontakten du vil bruge som din strømkilde. Skåret ud af et område på væggen for den nye switch boks, helst på den samme væg som forretningen. Ved hjælp af højre-vinkel boremaskine og 3/4-inch spade smule, bore huller gennem udsatte topplade væg og loft strøer at køre dine kabler. Bore gennem et af hullerne du klippe for et lys, hvis du ikke har direkte adgang til strøer.

•Tab kabel fra switchen område til området outlet. Træk kablet gennem væggen fra stikkontakten til områderne lys vil blive installeret gennem hullerne du boret i strøer. Klippe og tilslutte kabel og forsænket lys bolig til en samledåse, matcher de farvede ledninger. Fastgør alle ledninger med wire caps, således at ingen ledninger er udsat. Montere samledåsen på loftet tværbjælke ved hjælp af skruerne leveres og en skruetrækker. Hvert lys vil have sin egen samledåse, selv om det vil være wired langs den samme linje.

•Gentag dette behandle, tilslutning af klippe kablet med en kabelklemmen og kører det til den næste lys. Når du er færdig, skubbe kablet gennem switch boksen og forbinde ledningerne fra kablerne. Der bør være magt, jorden og neutrale ledninger i kablet og du skal have mindst to kabler skubbet gennem boksen switch--et for et skift til lys og et tilsluttes strømmen til stikkontakten. Sørg for at sikre alle udsatte ledninger ved hjælp af wire caps.

•REINSTALL outlet, tilføje nye strømkablet, der var droppet fra området switch boks i begyndelsen. Før efterbehandling lysene, være sikker på at have en kvalificeret elektriske inspektøren godkende ledninger for at undgå brande. Når du er godkendt, skubbe belysning i stedet og vedhæfte boliger trim. Montere væg skifte plade og outlet dækning. Reparere drywall skader, og tænd for strømmen tilbage.

Tips & advarsler

  • Brug en vægt tapede til strømkablet, når du overgangen fra området switch til outlet område at gøre det lettere.
  • Du kan bruge fiskeri wire bundet til kablerne til at hjælpe dig streng det gennem hullerne i strøer.
  • Når ledninger op parameteren, tilføje en lysdæmper til at styre belysning påvirker.
  • Vær sikker på at få en elektrisk tilladelse før starten af dette projekt og har kontrolløren logge ud når du er færdig. Undladelse af at gøre dette kunne gengive indboforsikring og/eller garantier ugyldige skulle skader opstå på grund af ledninger i denne belysning.
  • Sørg for du har den rigtige bolig og spænding for loft betingelser--isolerede eller udblæsningsrøret--for at undgå at skabe et farligt miljø.
  • Brug det korrekte kabel til spænding af lys. Hvis to forskellige styrke lys er ved at blive installeret, skal du have den korrekte kabel til hver enkelt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com