Sådan installeres dekorativ flise grænser

February 24

Sådan installeres dekorativ flise grænser

En dekorativ flise grænsen kan tilføje detaljer og stil til ethvert rum. Uanset om du bruger en flise kant af samme materiale som fliserne du der grænser op til eller blande materialer som keramik og glas for at oprette dit eget look, grænser kan forbedre næsten enhver flise design. Installere en dekorativ flise kant i ethvert område af dit hjem og forbedre stilen i rum.

Instruktioner

•Measure område at være flise, herunder hvor grænsen bliver lagt. Lå felt fliser - fliser grænsen bliver lagt ud for-- og grænse sammen i et område af samme størrelse, men uden nogen mørtel. Dette "tørre pasform" vil hjælpe dig med at afgøre, præcis hvor grænsen vil lægge i forhold til de andre fliser, samt hvor meget af en injektionsmørtel blandede for at forlade.

•Mark området hvor grænsen skal installeres. For eksempel, hvis grænsen for et køkken backsplash og vil blive installeret oven på én række med 4-tommer flise, foranstaltning 4 inches fra counter- plus værelse injektionsmørtel--og mærke med en blyant og lige kant. Størrelsen af injektionsmørtel joint kan variere fra så lidt som 1/16 tommer til 1/4 tommer afhængigt af hvordan lige kanten af flisen er.

•Trowel tynd-sæt mørtel på væggen og køre rillede kanterne af murske gennem den tynde-sæt, indtil kamme er selv i højden. Tryk på grænsen til den tynde-sæt, vride lidt på plads for at sikre en god obligation.

•Installer feltet fliser først hvis du lægge en grænse mellem to fliser, især hvis den flise grænse er tyndere end feltet. Finde eller skære en flad bord eller holde samme bredde som grænsen og bruge det til at markere, hvor grænsen går, forlader injektionsmørtel leddene på begge sider. Forlader denne kløft sikrer, at grænsen vil være lagt flugter med de omkringliggende fliser i en straight, selv linje. Fortsætte flisebelægning ud over grænsen. Lad feltet fliser angivet til to timer.

•Installer grænsen ved troweling på tynd-sæt og trykke på fliserne på plads. Hvis grænsen er tyndere end de omkringliggende fliser, anvende tynd sæt på væggen og bagsiden af hver flise til at bringe dem niveau.

•Grout alle fliser af pakning injektionsmørtel i rum med en cementmørtel float. Tørre op overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp, men ikke våd injektionsmørtel led for meget eller du vil lette farven på injektionsmørtel. Tillad injektionsmørtel til at sætte i yderligere 24 timer før brug.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com