Sådan installeres dekorative Rock på ydervæg

July 30

Sådan installeres dekorative Rock på ydervæg

Der er en bred vifte af dekorative sten, der kan anvendes til udvendige vægge. Selvom der er masser af muligheder, er dekorative rock finér den nemmeste og den mest økonomiske. Mange finér har en generøs garanti, normalt 5-10 år, men har været kendt for at holde meget længere.

Instruktioner

•Kontroller at det ydervæg er rene og tørre. Prøv at vente mindst 24 timer efter en rainstorm før starten af dette projekt.

•Applicer konstruktion lim til udvendig mur og umiddelbart sted er plastfolie over det, udglatte presenningen med dine hænder. Denne plastfolie giver fugt barriere mellem den udvendige væg og dekorative rock finer.

•Spread et lag af mørtel over plast. Glatte mørtel ud med en murske af cement, indtil det er relativt jævn. Jo mere jævn mørtel er, jo mere kontakt dekorative rock finer stykker vil have med mørtel. Tillad pelsen af mørtel til tørre i 24 timer.

•Back smør på bagsiden af din dekorative rock finér med mørtel ved hjælp af en spartel. Tryk på finer mod ydervæg, holder den fast på plads i et minut.

•Fortsæt placere stykker af finer, indtil din ydervæg er dækket med dekorative rock. Finér stykker er generelt skåret, så klipper vises tilfældigt, så arbejder lige på tværs af væggen ikke bør være nogen problemer. Tillad dekorative rock finer hærde i 24 timer.

•Brug den samme mørtel blandes som du brugte til at fastgøre finér, fuger mellem panelerne finer. Trække en hel del af injektionsmørtel over stenene i en diagonal måde med en gummi fuger float. Når hullerne er fyldt, tillade injektionsmørtel til at sætte i 20 minutter. Tørre stenene med en fugtig klud til at fjerne overskydende fugemasse og lade injektionsmørtel til tørre i 24 timer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com