Sådan installeres dobbelte Stick Tape på tæppefliser

September 14

Farvede eller beskadigede væg til væg-tæpper kan være dyre at erstatte eller reparation, hvilket er grunden til, at et betydeligt antal virksomheder og husejere vælger tæppefliser. Du kan nemt fjerne og udskifte tæppefliser. De fleste tæppe fliser kommer med selvklæbende tape allerede knyttet. Ældre stykker af tæppe fliser kan have den tape fjernet eller slidte. Installere et tæppe fliser med dobbeltklæbende tape hjælper med at sikre, at flisen forbliver fast sikrede på gulvet.

Instruktioner

•Sand området med 100-grus sandpapir for at fjerne eventuelle lim, klæbende eller ru pletter. En hånd skraber kan bruges til at fjerne store indskud af lim eller klæbemiddel.

•Rengør området med en vakuum eller fugtig klud. Tillad overfladen tørre grundigt.

•Klippe strimler af dobbeltsidet tape til at passe langs de fire kanter af den firkantede fliser. Båndet skal sidde en til to inches fra kanten af flisen.

•Peel back off-af den ene side af båndet hvis båndet har opbakning materiale på begge sider. Tryk på den udsatte side af hver strimmel ned på undergulvet. Fjerne toppen opbakning materiale fra båndet.

•Tryk på gulvtæppet flise ned på båndet starter med et hjørne. Brug pilene på flisen som en guide til at matche retning af bunken. Tryk fast ned på toppen af løber langs længder af tape. Placere en tung genstand over tæppe fliser i en lille periode hjælper båndet tiltræde den gulvet og tæppe fliser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com