Sådan installeres døråbning gardiner

March 5

Sådan installeres døråbning gardiner

Døråbning gardiner kommer i mange former og størrelser. Skærmen gardiner tillade dig at åbne døren forreste eller tilbage, og lad den friske luft, Indtast dit hjem. Beaded gardiner kan tilføje til indretningen af en teenager værelse. Hængende regelmæssige stof gardiner på døren kan give dig privatliv når det er nødvendigt. Du skal hænge alle disse gardin-typer på forskellige måder. Uanset hvilken type gardin du hænge i din døråbning, Sørg for, at de gør ikke fanget, når døren lukkes.

Instruktioner

Hæng en skærm dør gardin med hook og loop tape. Køb krog og løkke tape med en selvklæbende bagside. Lægge båndet på tværs af den øverste kant af døren skærmtæppet til at måle det. Klippe båndet til den nødvendige længde. Fjerne opbakning, holde den ene side af båndet til væggen over døren og den anden på den øverste kant af døren skærmtæppet. Rulle op på skærmen når den ikke er i brug.

Hæng en beaded gardin med kroge. Skrue én krog på begge sider af toppen af døren i hjørnerne. Indsæt kroge lige uden for døren-kabinettet, så den beaded gardin vil helt dækker døråbningen.

•Installer en swingende gardinstang over døren til at hænge op stof gardiner. Dette tillader dig at lukke gardinerne, når du ønsker privatliv, men åbne dem, når du vil have lys. Vedhæfte gardinstang over døren beklædning på samme side som hængslerne. Hænge stof gardiner på stangen. Swing stangen ud når du ønsker gardiner åbne og svinge det lukket for at dække eventuelle glas i døren.

Tips & advarsler

  • Hold op gardiner mod væggen lige over døren til at måle hvor at hænge dem. Kontroller, at gardiner er fuldstændig fra gulvet og ude af vejen i døråbningen.
  • Bemærk, at de swingende gardinstænger tillægger kun den ene side af væggen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com