Sådan installeres Drain fliser omkring et hus

June 14

Installere drain fliser omkring dit hjem er en form for udvendig imprægnering. Hvis det gøres korrekt, kan det beskytte fundamentet for dit hjem i flere år. Drain fliser kanaler vand væk fra huset, før det nogen alvorlig skade. For at opnå maksimal ydeevne, skal du installere flise sammen med instituttet og ikke på toppen af fundamentet. Hvis du installerer drain fliser på fundamentet i stedet, ville at vandstanden være flere inches højere at dræne end hvis du installerer flise sammen med instituttet.

Instruktioner

•Dig ned til bunden af dit hjem med skovle og hakker. Hvis du ikke kan udføre fysisk arbejde i dette omfang, leje grave udstyr til at udføre denne opgave. Grave 5 til 6 inches dyb sammen med hele sidefoden og ca 5 inches lang.

•Placer afløb flise - rørsystemer med perforeret eller udstansede huller--inde i renden du gravet sammen med sidefoden ved at lægge det på plads. Sørg for afløb flise er mindst 4 inches i diameter. Placer forbindelser på de fire hjørner af sidefoden. Anvendelse fugemasse til hjørner at holde flise fra utætte.

•Dæk afløb med 1 ½-tommer runde grus. Brug en trillebør og skovl, at udfylde grøft med grus. Hulrum mellem grus tillade vand at vaske ned og fra instituttet.

•Measure og skære en grus dække--helst tagpap--for at Placer den oven på grus rundt hele renden. Dette holder snavs fyld, som du vil installere senere fra filtrering gennem grus og tilstopning nyinstallerede drain fliser.

•Sæt snavs fyld oven på dækslet til grus. Sted fylde cirka 1 tommer dyb langs omkredsen af dit hjem.

•Installer en dræning rør ved at tilføje filtypenavnet rør drain fliser omkring dit hjem. Røret skal enten udvide til en placering på en skråning--så at vandet løber korrekt-- eller gennem din kælder til en sump pumpen der dræner vandet gennem et hul i gulvet. Bundkar pumpen pumper drænvand flere fødder under fundamentet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com