Sådan installeres Drywall mellem kabinetter

September 30

Ideelt, drywall skal hænge på væggen, før skabene er placeret, men i nogle tilfælde er dette ikke muligt. For eksempel, hvis du erstatter den oprindelige væg og har ikke fjernet kabinetter, kan du passe drywall rundt i området. Tilrådes dog at den nye gipsvæg vil udvide ud på kabinetter af 1/4 eller 1/2 tommer, afhængigt af tykkelsen af panelet. Hvis dette ikke er et problem, er installationen et spørgsmål om at skære drywall til at passe omkring kabinet.

Instruktioner

•Measure længde mellem kabinetter med et målebånd. Få længde og bredde af rummet. Nedskrive målingerne.

•Klippe en gipsvæg panel til at passe med en hobbykniv. Spore målinger på bagsiden af drywall med en blyant. Score dette mærke med en hobbykniv. Fastgør panelet for at bryde det på linjen score. Trim væk papiret med kniven.

Hæng panelet gipsvæg med drywall skruer og en trådløs skruetrækker. Passe drywall mellem skabene. Holde det på plads og indsætte en gipsvæg skrue hver 12 inches på mur stud. Linje op kanterne, så der er ingen huller mellem drywall og kabinet.

•Tape sømme med selvklæbende drywall tape. Rulle ud bånd på sømmene. Tryk det nedad.

•Applicer fælles sammensatte over båndet og skruer med en gipsvæg kniv. Skrabe på en lille mængde af sammensatte over skruehoveder udfylde depressionen. Dække tape med sammensatte, udvide kanterne ud lidt helt dække båndet. Lad den sammensatte sæt, indtil det er svært at røre--typisk omkring fire timer.

•Sand ned fælles sammensatte med en bøde-grus slibning blok. Overfladen skal være jævn og glat at røre ved. Du kan nu afslutte gipsvæg med primer og maling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com