Sådan installeres Drywall omkring afsætningsmuligheder

April 22

Ved montering af drywall, vil du ofte støde på en installeret stikkontakt, skal du gøre en udskæring til gøre plads gennem drywall. Udskæring skal være nøjagtige, matchende hold til stikkontakt netop så du senere kan installere outlet dækker over drywall overfladen, giver adgang til stikkontakten, selv. For at gøre det kræver præcis måling og derefter bruge disse målinger til at markere drywall, med stiplede linjer til følge. Det er ikke svært, men det efterlader lidt plads til fejl eller panelet reparation kan være resultatet.

Instruktioner

•Sæt en plumb linje på hver side af outlet og lavere vægt for enden indtil det rører gulvet. Mark den vægt placering på gulvet med et stykke kridt.

•Sæt drywall mod væggen ved siden af outlet, stablet mod væggen, som du vil placere det til installation. Måle afstanden fra bunden af forretningen til toppen af panelet drywall, og derefter måle højden af forretningen.

•Sæt panelet drywall mod væggen over forretningen i sin installation holdning. Bruge markeringer fra plumb linje på gulvet til at markere placeringen af begge kanter af outlet på forsiden af panelet i bunden, med en blyant. Brug målebånd til at gøre en mark på panelet på højden af bunden af outlet, ved hjælp af maalingerne, og derefter måle fra at opmærke højden af forretningen og gøre en anden mark. Placer en lineal på panelet og trækker to linjer, der forbinder de to højde varemærker med mærker fra bunden af panelet til to outlet kanterne. Brug lineal til at fuldføre outlet skæring linjer ved at tegne to linjer til toppen og bunden af afsætningsområde, forbindelsesstrækninger to kant.

•Klippe ud de markerede outlet med en hobbykniv. Forretningen skal passe mellem nyligt cut åbningen, så du kan installere panelet drywall mod væggen uden at dække det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com