Sådan installeres Duette Blinds

October 5

Sådan installeres Duette Blinds

Duette blinds, lavet af Hunter Douglas, også kaldet honeycomb blinds, adskiller sig fra hverdagens plisseret blind ved at de har to lag af materiale danner flere små firkanter, der fra siden, ser ud som indersiden af en bi honeycomb. Dette mønster for at bevare temperaturen ved at reducere indkommende varm luft om sommeren og indgående kold luft om vinteren. Duette blinds kommer i moderigtige farver og mønstre, så du vil være i stand til at finde blinds, der passer til din indretning eller motiv.

Instruktioner

•Measure og mark center linjerne ved hjælp af installationen beslag som en skabelon. Når monteringsbeslag, Sørg for, at er de i linjen og niveau. Hold installation jernbane mod rammen, hvor du ønsker at hænge blinde, og måle og markere linjerne center.

•Monter parenteserne flad mod top vindueskarm overflade så blinds vil hænge på indersiden af vinduet. Skrue i inkluderet Jagthorn hoved skruen i beslaget hul tættest på forsiden. For at montere beslagene på ydersiden af rammen, skal du holde hvert beslag til flad, mens du indsætter sin bagsiden Jagthorn skruer og skrue dem stramt i bunden.

•Unwind ledningen fra blinds, men ikke fjerne elastikken. Afhente blinde ved at holde det i nærheden af sin parentes og indsætte front klippet i skinnens front groove, indtil den klikker. Kontroller, at blinde er centreret før du fortsætter.

•Skub i skinnen indtil sin back klip er inde i jernbanernes tilbage groove indtil du hører det Klik i.

•Test den blinde drift før de går at hold-down parentes. Når du er klar, lukke blinde indtil den rammer sit naturlige stop. Hold et beslag på den venstre, side rude indramme, justeret til ansigt indad. Sæt hold-down pin i sit hul i endestykker, og sørg for, at det er lige i alle retninger. Slutningen af pin angiver, hvor skruerne skal gå, så markerer det sted. Gentag på højre side af rammen. Øge blinds og skru beslagene i rammen.

Tips & advarsler

  • Vægmaterialer varierer i styrke og kan kræve ekstra skruer ud over hvad der er inkluderet i din kit.
  • Altid pre bore huller i træ, så at det ikke opdele, når du indsætter fastenerne.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com