Sådan installeres DuraCeramic flise Over Vinyl

March 5

DuraCeramic fliser giver udseende og stil af regelmæssige keramik i en lavere-vedligeholdelse-pakke, der ikke kræver fugemasse eller de sædvanlige metoder, der kræves for at beskytte almindelige tile gulvbelægning. DuraCeramic er oftest installeret over træ eller beton undergulve, men du kan installere over vinyl, hvis nødvendigt. Hvis du vil installere over vinyl, lå DuraCeramic-forudsat underlag barriere for at beskytte de nye fliser fra enhver fugt eller forurenende stoffer fra det gamle gulv.

Instruktioner

•Sweep eller moppe gulv hele for at fjerne snavs, støv eller forurenende stoffer på overfladen. Tjekke gulvet for eventuelle skader. Eventuelle skader såsom huller eller ridser større end 1/8-inch bred skal repareres. Gøre med filler kit til at opretholde en jævn overflade.

•Sæt ¼-tommer-dækkende afstandsstykker eller blokke af træ langs væggene i dit værelse. Underlag og DuraCeramic gulv skal dette hul til at udvide og kontrakt sikkert med ændringer i temperatur og luftfugtighed i rummet.

•Drej ud dit UnderFlor underlag med vinyl side ned. Flade roll, så de sidder stramt mod gulvet og afregner imod din afstandsstykker, forlader kræves ¼-tommer ekspansion hul. Trim overskydende med en skarp hobbykniv.

•Drej ud en anden UnderFlor roll hvis nødvendigt. Hvis du bruger to ruller, tape sømmene sammen med 2-tommer-dækkende klar emballage tape. Roll sømme med en etage roller. Trimme væk overskydende. Fortsætte straks installere på gulvet, så ingen støv eller snavs har tid til at slå sig ned på underlag.

•Measure til midten af hver af de fire vægge af dit værelse og gøre et varemærke. Fastgør en kridtstreg mellem de omhandlede varemærker på modsatte vægge, danner et "+" form på dit underlag. Det punkt, hvor to linjer skærer er midtpunktet for dit værelse.

•Spread DuraSet lim (leveres med din gulvbelægning) på halvdelen af undergulvet med en murske; murske skal have 1/16-tommer-dækkende, 1/32-tommer-dyb hak og 1/32-tomme rum mellem hakkene. Hold murske i en 45 graders vinkel til at sikre, at du opretter bump i flisen. Tillad limen tørre, indtil det er tacky. Limen vil vende fra blå til klart når det er klar.

•Lay første DuraCeramic flisen på den midterste punkt i rummet, med én side på hver af kridt linjerne. Flisen bliver sat fast på plads, så snart det rører limen, så line det op omhyggeligt.

•Fortsæt at lægge fliserne langs området installation. Hvis du forlader plads til injektionsmørtel fuger mellem fliser, bruge 1/8-inch afstandsstykker eller 1/8-tommer-dækkende ekstra stykker af fliser til at opretholde et konstant hul. Dette vil variere afhængigt af dit design. Hvis du bruger afstandsstykker, Fjern afstandsstykkerne så snart du har sat den næste flise, at undgå spacere fra tilslutte til gulvet. Arbejde, indtil du har lagt den sidste fulde fliser kan du lægge indtil du rammer ekspansion kløften langs væggen.

•Spread lim på anden halvdel af rummet så at det kan tørre til tackiness mens du finish grænsen på din første halvdel.

•Measure afstanden mellem den sidste fulde fliser og væg. Subtrahere ¼ tommer for ekspansion bro, og 1/8 tomme, hvis du bruger injektionsmørtel huller. Dette vil give dig den nødvendige størrelse for dine resterende fliser på den første halvdel af dit gulv.

•Score overfladen af DuraCeramic flise langs nødvendige skåret til at passe din måling. Tryk nedad på flisen til snap det langs linjen scorede. Sæt din nyligt cut flise i limen som før. Fortsætte indtil du udfylder hele hullet linje langs væggen.

•Gentag installation med den anden halvdel af rummet, ved hjælp af de samme procedurer for æglæggende og skære fliser. Når du er færdig, tillade lim til at sætte i en time, og derefter rulle gulvet vandret og lodret med en 100-lb. roller.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com