Sådan installeres Durock eller Hardi Backer konkrete Backer bestyrelsen

December 27

Sådan installeres Durock eller Hardi Backer konkrete Backer bestyrelsen

Når fliser i køkkenet, badeværelse eller gangen gulve kan du få en bedre finish og længere varig forsegle ved hjælp af en under layment første. Den under layment tjener til at oprette en plan overflade og grynet overflade for mørtel til at overholde. De to hovedtyper af dette produkt er konkrete boards som Durock og fibrøst hardi-backer boards. Ved at følge disse trin vil du kunne forberede nogen gulv eller overflade område til flise.

Instruktioner

•Forbered gulvet. Sørg for alle støv og snavs er fjernet fra gulvet. Check for store dips, stiger eller dale i gulvet og udjævne dem med tynde sæt mørtel. Fjerne alt fra værelse med undtagelse af de værktøjer, du skal bruge til projektet.

•Start i hjørnet af lokalet længst væk fra døren. Prøv at bruge en fuld ark af konkrete bestyrelsen hvis muligt (hvis du nødt til at skære det første stykke henvise til det næste trin). Lægge konkrete bestyrelsen, så det er vinkelret på gulvet strøer eller væggen studs. Markere en blyant linje omkreds omkring bestyrelsen et par inches større end bestyrelsen selv. Fjern bestyrelsen og dække gulvareal inde blyant linjer med tynd sæt. Brug din murer murske anvende mørtel og sørg for at bruge edge til at gøre højdedragslinjer gennem injektionsmørtel til et bedre greb. Brug firkantede drev skruer i hjørnerne af bestyrelsen først at holde det på plads og derefter placere mere hver seks inches eller deromkring.

•Fortsæt om konkrete board i samme mønster, indtil du kommer på tværs af din første lige kant skære eller nødt til at skære omkring en vandlinjen eller andre obstruktion. Ved et lige snit, måle længden af stykke, du har brug for og gøre en blyant mærke. Holde en lige kant eller 4-fods niveau til varemærket blyant og bruge konkrete bestyrelsen scoring kniv eller en skarp hobbykniv til at gøre en score linje langs den lige kant. Du kan have til at køre igennem det et par gange at få en god dyb score linje. Løfte brættet og bryde det som du ville gøre med gips.

•Til et snit omkring et rør eller andre obstruktion, måle afstanden til røret fra side og slutningen af bestyrelsen og gøre et varemærke. Ved hjælp af en hammer og mejsel eller en kniv, skåret ud af en cirkel større end rør ud af bestyrelsen. (Husk at du vil fliser over det så backer bord ikke behøver at være skåret helt.) Hvis der er rørfittings allerede på røret, kan du skære en tynd strimmel ud af bestyrelsen fra væg ud til enden af røret og fylde i hullet med tynd sæt mørtel.

•Når du har installeret hvert stykke af Durock eller hardi backer, gå tilbage over gulvet og inspicere dine skruer være sikker på at ingen af cheferne er stikker ovenfor gulvets overflade. Også fjerne eventuelle overskydende tynd sæt, der kan have klemt op gennem sømmene og fylde eventuelle huller eller huller med mere tynd sæt. Når du er færdig skal du kun nødt til at vente et par timer før du kan lægge fliser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com