Sådan installeres elektrisk opvarmning udstyr

June 10

Sådan installeres elektrisk opvarmning udstyr

Elektriske varmeapparater er en relativt omkostningseffektiv måde at varme et område, hvor du ikke kan installere VVS, for eksempel en lille vinterhave. Installation af en vandvarmer er en forholdsvis ukompliceret proces, men en, der foretages af en kvalificeret elektriker, hvis du har lidt eller ingen erfaring af elektriske kredsløb. Alt du behøver er et par elementer af udstyr og du vil blive indstillet til arbejde og installere din el-radiator.

Instruktioner

•Vælg den optimale placering for din elektrisk vandvarmer til at sikre, at rummet får så meget varme som muligt. Undgå at placere det under et vindue, som varme kan være tabt gennem glasset.

•Decide på din termostat placering. Prøv at holde det så langt væk fra varmelegeme som muligt, for at sikre, at temperaturen læser rumtemperaturen og ikke varmen kommer direkte fra ovnen.

•Køre den elektriske kablet fra din breaker box til placeringen af din el-radiator, og installere et separat kredsløb til din termostat. Dette vil undgå overbelastning af kredsløb. Bede om en kvalificeret elektriker til at godkende dit arbejde og til at kontrollere, at det er sikkert.

•Tilslut termostat og varmelegeme til kabler, og sikre, at det er forbundet til boksen breaker. Wrap elektrisk tape rundt kablet regelmæssigt til viser, at det er live og ikke blive manipuleret med.

Tips & advarsler

  • Check din lokale love og bestemmelser før han udfører nogen arbejder for at sikre, at du ikke bryder nogen lovgivning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com