Sådan installeres elektrisk tørretumbler beholdere

December 25

Store elektriske tørretumblere kræver en 220 volts beholder, der skal være på et kredsløb separat fra resten af et hjems ledninger. Eftersom installationen skal være i et færdigt hjem, foreslog en forsænket beholder. En forsænket beholder kræver et større hul i væggen end en flush monterede beholder. Den større hul gør det nemmere at køre et kabel gennem væggen.

Instruktioner

Fik elektricitet til beholderen

•Locate studs i væggen og gøre en blyant markere, hvor du vil placere beholderen. Beholderen skal være beliggende som en stud som muligt uden at være på den. Jo tættere en stud, den mere sikker beholderen vil være.

•Sæt ansigt af en switch boksen mod muren på din mark og spor rundt om den. Bore huller i hjørnerne af tegningen. Hullerne skal være stor nok til at indsætte klinge spidsen af en frem-og tilbagegående eller Nøglehullet sav. Så i retning af tegningen, at skabe et rum for beholderen.

•Tag off indersiden dække af breaker box og fastslå, om kredsløbene køre fra breakers i loftet eller om de kører under de vigtigste gulvbelægning. Hvis ledningsnet i loftet, gå ind på loftet og finde hvor kablerne feed gennem væggen til boksen breaker. Hvis der er plads, køre fisk bånd langs en af ledningerne ned gennem væggen. Hvis der ikke er plads nok, bore et ekstra hul.

•Fortsæt skubbe fisk tape ned inde i væggen indtil det rammer toppen af boksen breaker. Assistent på boksen breaker behov for at fjerne en knockout panel og se for enden af båndet. Når det viser sig, skal personen fange båndet med nåle-næse tænger og træk det gennem hullet.

•Når slutningen af fisk tape er inde i boksen breaker, hjælperen bør tage 10-3 ikke-metalliske beklædt kabel og strimler omkring 6 inches af belægning fra alle tre ledninger. Tråd de nøgne ender af wiren gennem øje på fisk tape og bøje dem tilbage mod sig selv. Pak elektriske bånd rundt om hele forbindelsen til at danne en glat løbende fælles. Trække fisken tape op inde i væggen i loftet, hvilket bringer kabel med det. Hjælperen kan fodre kablet gennem hullet i toppen af boksen breaker.

Den samme procedure anvendes, hvis kredsløbene køre under huset.

•Hvis det er langt over loftet til hvor tørretumbleren er at blive installeret, kan du installere en ottekant outlet boks. Roll af resterende kabel kan bringes op på loftet og splejset til wire fra boksen breaker. Splejsning skal ske inde i boksen outlet.

•Spørg hjælperen henstår på hul beholderen og tryk på væggen for at dirigere dig til stedet. Når du er sikker på at du er i det rigtige sted, bore et hul i væggen stor nok til at rumme kablet. Måle og reducere mængden af kabel kræves for at fuldføre installationen. Tryk enden af kablet ned inde i væggen.

•Dit helper brug for at trække enden af kablet ind i stuen, hvor beholderen bliver installeret; en udrettet knagerække kan være nødvendigt at fange enden af wiren. Punch et hul i en switch boks, løsne kabelklemmen, gevind kablet ind i boksen og spænd klemmen. Passe boksen ind i hullet med ører mod væggen. Indsæt to Madison bøjler ind i væggen og bøje fingrene stramt rundt i siderne af kassen.

At foretage tilslutninger

•Tilslut et rødt eller sort ledning til hver af messing terminalerne i tørretumbler beholderen. Slut den hvide ledning til den terminal sølv og de grønne eller nøgne kobbertråd til grønne skrue eller terminal.

•Skub beholder i kontakten boks og Fastgør det med de to skruer. Hvis en dækplade ikke er knyttet til beholderen, der tilsluttes separat.

•I breaker box, Tilslut røde og sorte ledninger til en 220 volts breaker eller to 110 volt breakers. Slut den hvide ledning til den neutrale bar hvor ekstra hvide ledninger er tilsluttet. Tilslut de grønne eller nøgne kobbertråd til andre nøgne ledninger. Når alle tilslutninger er udført, indsætte afbryder i de rigtige slots og tænde den. Sæt dækslet tilbage på indersiden af kassen og lukke den ydre dækker.

Tips & advarsler

  • Personen på feltet breaker har at arbejde meget omhyggeligt for at undgå at røre noget inde i boksen, eller at lade fisken tape røre ved noget. Alvorlig elektrisk stød kan resultere i at røre ved en nøgne wire eller terminal. Hvis du føler dig ubehageligt at fuldføre dette projekt, ringe til en autoriseret elektriker.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com