Sådan installeres elektriske apparater

December 11

Sådan installeres elektriske apparater

Elektriske apparater hjælpe dig med at spare tid ved at udføre opgaver for dig. For eksempel, din ovn varmer op og kokke mad, aflaste dig om nødvendigheden af at opbygge et brand. Din opvaskemaskine vasker retter du frigøre dig mulighed for at arbejde på andre projekter eller slappe af i løbet af den tid, du ville have ellers brugt vaske op i hånden.

Elektriske apparater løbe af elektricitet. Du skal tilslutte dine elektriske apparater til en strømkilde, inden du kan bruge dem. Installationsprocessen vil variere afhængigt af typen apparat, du installerer.

Instruktioner

•Locate et område, hvor den apparat, der har både en stikkontakt og eventuelle yderligere tilslutninger kræves for at køre apparatet. For eksempel, hvis du installerer en opvaskemaskine, skal du både en stikkontakt og en vandforsyning.

•Drej på multimeter. Også kendt som en "volt meter," et multimeter måler spændingen fra en elektrisk kilde. Indstille multimeter til at måle vekselstrøm ved at vælge indstillingen "AC". Indstille multimeter til at måle 220 volt og op.

•Sæt den røde gren i den rigtige stik slot og den sorte gren i den venstre socket slot. Tænd multimeter. Kontroller visning på multimeter's skærm. Multimeter skal læse 220 volt eller højere. De fleste boliger indeholder forretninger, der har en produktion af enten 120 volt eller 220 volt. Kun 220 volt linjer er egnede til installation af elektriske apparater.

•Hook op vandforsyning hvis apparatet kræver vand. Vaskemaskiner og opvaskemaskiner, for eksempel kræver en vandforsyning. Hvis apparatet skal dræne vandet udendørs, overveje at placere apparatet tæt på en ydermur at lette dræning.

•Plug i apparatet. Flyt apparatet til dets udpegede plads.

•Drej på apparatet. Teste det for at sikre, at det er funktionelle.

Tips & advarsler

  • Hvis du indstiller multimeter til en forkert indstilling eller tilslutte den multimeter stikben i forkert, maskinen vil bippe og ikke give dig en læsning. Ændring af indstillingen på multimeter eller Skift tænderne løser problemet.
  • Hvis du er bekymret for, at du vil installere et apparat forkert, kalder den butik hvor du købte varen og bede om hjælp. Nogle store apparater, såsom vaskemaskiner og tørretumblere, kommer med gratis installation.
  • Hvis nogen af dine udstyr synes beskadiget eller din meddelelse sådan sikkerhed farer som flossede ledninger eller bøjet stik, ikke fortsætte hos installationen. Kontakt en professionel.
  • Hvis dit apparat eller stikkontakten det forbinder til overophedes eller begynder afgiver røg, slukke apparatet og kontakte producenten for at få instruktioner. Du kan have et defekt apparat eller du kan have installeret apparatet forkert. Forsøg ikke at løse problemet uden hjælp.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com