Sådan installeres elektriske forretninger på en køkkenø

June 30

Sådan installeres elektriske forretninger på en køkkenø

Hvis du vil installere en ø i dit køkken, kan du forbedre dit design ved at tilføje en stikkontakt. Dette vil give ekstra funktionalitet. Det er vigtigt at vide specifikke anbefalinger og specifikationer for køkken stikkontakt ledninger for at fuldføre jobbet sikkert. Hvis på ethvert tidspunkt komme dig over dit hoved, kontakt en autoriseret elektriker, så du kan være sikker på, at dit el-arbejde er udført korrekt.

Instruktioner

•Hold dit køkken island hvor det vil blive placeret og skitsere det elektriske boksen. Brug en boremaskine til at lave et hul i omridset af linjen elektrisk box og skære resten af hullet med en stiksav. Brug en plan for at sikre, at den elektriske felt er helt lodret.

•Brug et målebånd til at anslå hvor meget wire, du bliver nødt til at køre fra din køkkenø til den nærmeste elektrisk boks til dit køkken kredsløb. Hvis dit køkken har mere end én kredsløb, identificere hvilke kredsløb har den mindste mængde af butikker eller apparater, der bruges på regelmæssig basis. Forlade en ekstra 2 til 3 fødder af ledninger i tilfælde af du nødt til at gøre yderligere bøjninger eller undervurderet den nødvendige længde af kredsløbet. Brug en elektrisk skematisk eller blueprint af dit hus til at finde den nærmeste elektrisk box.

•Drill et hul gennem bunden af køkkengulvet og underlaget så du kan fodre wire gennem gulvet at afbryderknappen. Bruge en wire fisher til at køre elektrisk wire fra elektrisk box hole i køkkenet island til kælderen i huset. Fodre den elektriske ledning gennem hullet. Bore huller gennem enhver strøer, som skal have den ledning, passerede gennem for at nå det elektriske felt.

•Shut slukke for strømmen til din circuit breaker ved at vende kontakten på den vigtigste breaker strømkilde. Dette vil slukke al elektricitet kommer ind i dit hus mens du Tilslut ledningen fra køkken ø outlet til et eksisterende kredsløb i køkkenet. Bruge en AC wire tester på eksisterende live ledninger for at kontrollere, hvorvidt elektriciteten er blevet korrekt slukket.

•Strip begge ender af wiren, således at 7 inches er udsat. Bruge strip sporvidde på bagsiden af GFCI stikkontakt, som fortæller hvor meget isolering til at fjerne fra de enkelte ledninger, som vil normalt være 1 til 2 inches.

•Drill huller til den elektriske for skrues ind i køkkenet island. Indsætte ledninger gennem den elektriske boks, så mindst 6 inches kommer ud af kassen. Skrue i boksen elektriske til køkkenet island. Indsæt den sorte ledning til messing side af forretningen og spænd skruen med en skruetrækker. Den afisolerede hvide ledning til sølv farvet skruen, og spænd med en skruetrækker. Vedhæfte jordledning, som normalt er grøn eller grøn-stribet, at jorden møtrikken på outlet og skrue i jordledningen med en skruetrækker.

•Skru i monteringsskruer til outlet i toppen og bunden af boksen stikkontakt.

Kortindgangsdør en autoriseret elektriker til at forbinde anden enden af den 12-gauge ledning fører fra stikkontakten til boksen elektriske så, køkken island outlet er knyttet til det elektriske kredsløb. Ved hjælp af en professionel elektriker vil sikre, at arbejdet er udført korrekt, sikkert og op til kode. Elektrikeren kan også kontrollere resten af dit arbejde og bidrage til at besvare eventuelle websted specifikke spørgsmål, der måske er kommet som følge af arbejde på projektet selv.

•Drej magt til din stikkontakt på og test forbindelsen på kredsløbet elektrisk boks med en AC tester. Også teste udtag for tilslutning ved hjælp af en stikkontakt tester. Test GFCI af plugging i stikkontakt tester og skubbe i den røde knap på forsiden af Socketen. Trykke på knappen sort. De test lys bør slå og slukkes.

•Skru i den en plade til at dække stikkontakten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com