Sådan installeres elektriske ledninger i en udenfor bygning

October 5

Sådan installeres elektriske ledninger i en udenfor bygning

Når en udvendige bygning er bygget på tidligere udviklet ejendom, såsom en pæl laden eller arbejde garage, skal bygherrer planlægge Sådan installeres elektriske installationer i bygningen. Når en ud bygning er samlet, skal også køres hjems eksisterende strømforsyning til den nye bygning, og derefter bygningen er telegraferede til brug. Det vigtigste aspekt af dette projekt er planer forude, og at kontakte lokale bygning kode håndhævelse organisationer til at forhøre sig om elektriske koder.

Instruktioner

Kører magt til bygningen

•Opkald hjælpeprogrammet lokale virksomheder før grave en grøft på den nye linje. Bede dem om at besøge ejendommen, og markerer placeringen af eventuelle eksisterende metrolinjer strøm, vand, telefon eller kloak. Planlæg at grave en grøft, der undgår de eksisterende installationer.

•Dig en grøft mellem de vigtigste hus og uden for bygningen. Renden skal være mindst 12 inches under grade niveau, og stor nok til at acceptere en kanal for ROMEX elektrisk kabel fra hovedhuset til annekset. Typisk, en 2-tommer conduit bliver store nok til 1-2 kredsløb mellem hjemmet og uden for bygningen.

•Drill et hul gennem hjemmets kælderen foundation væg, og Indsæt PVC conduit i hjemmet. Caulk fugen mellem PVC conduit og hjemmets foundation væg med silikone caulk at forhindre enhver vand eller insekt indtrængen.

•Drill et hul gennem væggen i uden for bygningen, og Installer conduit ind i bygningen. Hver 90 graders montering bør være mindst en 24" radius, så ledningen kan trækkes gennem kanalen, og ikke bliver fastklemt ved at dreje om hjørnet. Et trick er at trække en lille reb gennem conduit før du installerer den. Rebet serveres som en elektriker fisk tape, og kan bruges til at trække ledninger fra hjemmet til annekset efter kanalen er installeret. Begrave conduit når du er færdig.

•Installer byens nye elektriske belastning på indersiden af bygningen på det punkt, hvor den nye kanal ind i bygningen. Byens nye belastning skal placeres inden for 12-18 inches af den conduit indgangen point. Magt levering linje bør inde kanalen, indtil den når ekstra belastning centeret.

•Træk ROMEX leverer linje fra indersiden af hjemmet til bygningens ud ved hjælp af rebet indsat i kanalen, da det blev installeret. Tilslut fødeledningen til byens nye belastning, men ikke slutter strømforsyningen til hjemmets hovedafbryderen center indtil færdig med næste trin.

Du installerer de nye indvendige kredsløb

•IDENTIFY placering for hver stikkontakt, lampen og lyskontakt i den nye bygning. Identificere den korrekt sporvidde ROMEX wire kræves for at køre hver enhed eller kredsløb. Husejere bør konsultere elektriske retningslinjer eller har en elektriker installere ledninger, hvis de er usikker på reglerne. Mange sikkerhed koder skal følges, når du installerer nye elektriske service. Hvis en boligejer ikke er bekendt med elektriske kode, bør han høre en elektriker eller leje en til at udføre jobbet.

•Installer ROMEX mellem de lamper, duplex beholdere og de lyskontakterne og byens nye belastning. Ca 6 inches på ROMEX bør udvide fra hver elektrisk box, så elektriske armaturer og switches kan tilsluttes. The ROMEX kan knyttes til de indre loft strøer og væggen studs med skrue-in eller hammer-på ROMEX hæfteklammer. The ROMEX skal være solidt fastgjort til bygningens indre struktur og ikke lov til at Dingle, som ville forårsage en sikkerhedsrisiko.

•Tilslut de elektriske armaturer til de elektriske bokse efter lokale elektriske kode. Skrue fittings inventar og væg plader på plads før du opretter forbindelse til byens vigtigste belastning. Tilsluttes ROMEX ledninger for hvert kredsløb til byens belastning, og fuldføre alle kredsløb for den nye bygning. Når alle ledninger er tilsluttet ifølge lokal kode, slukke de lyskontakter, og Åbn alle afbrydere i bygningens ud før du tilslutter til den vigtigste magt levering linje i hjemmet.

•Tilslut magt levering linje i panelet vigtigste elektrisk fordeling i hjemmet. Tunge gauge ROMEX fødeledningen skal tilsluttes sikkert til lug bar, der er i panelet distribution, og ikke splejset til en aksillær linje. Når alle tilslutninger er komplet, drej på magt til udenfor bygningen fra panelet hoveddistributionen.

•Return uden for bygningen, og luk den vigtigste kredsløb på panelet hjælpeansatte distribution. Derefter lukke kredsløb i panelet kredsløb, en ad gangen, og kontroller, at hvert kredsløb forbliver lukket uden at snuble breaker. Test kredsløb i den udvendige bygning, en ad gangen. Slå hvert lys og kontrollere, at skifter arbejde. Test hver duplex beholderen og elektrisk apparat til at kontrollere, at strømmen flyder til hvert udtag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com