Sådan installeres en 115 klimaanlægget

March 28

Sådan installeres en 115 klimaanlægget

En 115-volt vindue aircondition er installeret i et vindue og afkøler luften i et værelse. Passe på når du installere enheden - du ikke ønsker det til at falde ud af vinduet. Forkert installation kan også resultere i utætheder, som vil gøre bruge mere energi til at holde værelset klimaanlægget kølige.

Instruktioner

•Træk papir ud af bagsiden af den medfølgende top jernbane forsegle strip og tryk på den klistrede side til bunden af den øverste skinne.

•Tryk på den top jernbane til toppen af 115-volt klimaanlægget og linje op skruehullerne. Indsæt de tre angivne type-B jernbane skruer in skruehullerne på indersiden af den øverste skinne. Bruge en Phillips-head skruetrækker til hver skrue, indtil de er stramme. Bunden jernbane er allerede installeret med enheden.

•Lay ud til højre og venstre markeret harmonika paneler til venstre og højre side af enheden. Juster barer i panelet til venstre med top og bund montering skinner af enheden og skub det i. Juster barer i højre panel med top og bund montering skinner og skub det i.

•Tryk på panelet til venstre mod venstre side af enheden og linje op panelet hårdt plast harmonika stykke skrue huller med skruehuller enhed. Skrue tre-typen skruer på ydersiden af panelet i enheden. Gentag dette trin for den højre panel.

•Åbn det ønskede vindue og foranstaltning rammen. Skære et stykke af det medfølgende vindue segl af samme størrelse som en Skærfer, skrælle papir tilbage og tryk på den klistrede side på undersiden af rammen.

•Pick op air conditionere og læg den forsigtigt i vindueskarmen. Du kan brug for hjælp til dette trin. Tryk på bagsiden af bunden jernbane mod karmen. Centrere enhed så meget som muligt og sænke vinduesrammen bag den top jernbane. Brug en plan for at bekræfte, at klimaanlægget er vippet lidt tilbage.

•Udvide de højre og venstre harmonika paneler indtil de fylder hullerne på højre og venstre side af klimaanlægget. Skrue i fire af type C skruer i hver side af de udvidede paneler med flad-head skruetrækker til at fastgøre dem til i vindueskarmen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com