Sådan installeres en 220 stikkontakten på et komfur

July 10

Sådan installeres en 220 stikkontakten på et komfur

På grund af mængden strøm kræver de, elektriske intervaller bruger en anden slags netledningen end hvad der normalt bruges i din husstand. Denne ledning er designet til at transportere en 220/240 volt elektrisk strøm, og er ikke inkluderet i dit apparat. Afhængig af alder og design af dit hjem, vil du enten har en tre - eller fire-ben 240 volt stikkontakt bag din elektriske vifte. Du bliver nødt til at købe den korrekte ledningen før installation.

Instruktioner

Installation

•Tag kvadratiske eller rektangulære dækslet på den nederste side af bagsiden af din brændeovn. Dette bør afholdes af en enkelt skrue, og det dækker de elektriske terminaler. Hvis du installerer et tre-wire-stik, skal du springe trin 2.

•Undgå dette trin, hvis du bruger et fire-wire stik. Når du har fjernet den elektriske dækning vil du se fire skruer. Disse er, hvor der leveres strøm fra ledningen. Center skruen er neutral og ene under den, normalt farvede i grøn, er jorden. Du vil se en kobber stykke metal kører mellem jorden og neutral, forbinde dem. Fjern dette stykke ved at skrue begge skruer og trække det ud med tænger.

•Under stikkene på området vil du se et rundt hul. Dette er, hvor din tråd vil indtaste bagsiden af området. Installere trækaflastning (inkluderet med range) ind i dette hul. Trækaflastning er et metal stykke med "vinger" og to skruer, der komprimerer for at holde den elektriske ledning på plads. "Vinger" vil være inden for rækkevidde, gennem hullet, og skruerne vil være på ydersiden.

•Thread din elektrisk ledning ind i hullet fra bunden og gennem trækaflastning. Tråd det langt nok så at de fire farvede ledninger kan nå den forbinder skruer i området.

•Kontakt brugervejledning til at kontrollere ledninger positioner på bagsiden af området. Den fælles arrangement er: jorden (grøn ledning) i bunden, varme (røde) på højre, hot (sort) til venstre, og neutral (white) i midten. Disse ledninger skal arrangeres korrekt at undgå at skade din rækkevidde eller risikoen for brand. Efter en tre-ledning stik, vil der kun være røde, hvide og sorte ledninger.

•Tilslut ledninger til deres respektive terminaler ved at fjerne skruen, threading det gennem "øje" på enden af wiren, og skrue den tilbage til det oprindelige sted. Stramme disse skruer fast, men ikke så meget at du skader eller strimler trådene.

•Double efterse din mod ledningsdiagrammet i brugermanualen.

•Nu at ledningerne er forbundet, spænd de to skruer på trækaflastning indtil ledningen er sat fast i hullet. Dette forhindrer ledningerne bliver trukket ud af terminalerne, hvis stamme er placeret på ledningen.

•REINSTALL dækslet på bagsiden af ovnen. Ikke over stramme skruen.

Tips & advarsler

  • Moderne elektriske apparater opererer på en 240 volt kredsløb. Dette niveau af elektrisk strøm er ekstremt farligt, hvis det håndteres uansvarligt. Forsøg aldrig at servicere et apparat, mens den er tilsluttet. Hvis du føler dig utilpas, installere det selv, ringe til en elektriker eller certificeret installatør. Elektricitet kan forårsage brande, alvorlig skade og dødsfald.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com