Sådan installeres en 3-lags træ ryste cedertræ tag

November 16

Tagdækning installation er en proces af lagdeling. Denne proces er forværret når cedar shakes anvendes til at dække overfladen. En tre-lags cedar rystes tag kombinerer de traditionelle lag af træ, blinkende og følte med tre komplette lag af cedertræ shakes. Disse flere lag tage lidt mere tid til at installere, men når i sted vil de give overlegen, langvarig beskyttelse til bygningen, som samtidig giver det en helt ny udseende.

Instruktioner

•Fjern den gamle tagdækning ned til krydsfiner og blinkende. Trække gamle helvedesild fra taget af nysgerrige dem løs. Køre et søm aftrækker under hver enkelt med en hammer. Inspicere taget, erstatte eventuelle beskadigede krydsfiner og kontakte en kontrahent, hvis nogen af de strukturelle spær er beskadiget.

•Undersøg og reparation blinkende. Skære nye stykker af tin blinkende med klip. Fjerne den gamle blinker med et søm aftrækker og hammer. Søm de nye stykker af blinkende på plads med tagdækning negle. Caulk sømme omkring hvert stykke af blinkende med silikone. Tør overskydende caulk væk med en våd klud.

•Unroll følte over tag. Dække den nederste kant af overfladen med filt. Skære filt passer til længden af taget med din razor knife. Hæft filt på plads. Rul følte over strip du bare fastgjort. Skær det nye stykke med din kniv. Overlap toppen af det første stykke af filt med 6 inches af nye stykke. Hæft de nye brik på plads. Fortsæt denne proces indtil tag er dækket.

•Åbn bundter af cedertræ ryster. Inspicere hver enkelt for deformiteter, der vil gøre den ubrugelig. Push shakes til din tabel så for at skære dem i halve på langs. Skær omkring en fjerdedel af ryster du har på hånden til at få et godt udbud af halv-shakes.

•Installer det første lag af cedertræ ryster. Suppleant fuld og halv størrelse ryster på hver række. Sted ryster fra bunden til toppen af taget. Negle hver ryste på plads med to af dine 8d efterbehandling negle. Tage din tid, gør hjørnerne stramme og forskyde pauserne mellem shakes fra én række til næste.

•Installer de anden og tredje lag af cedertræ ryster. Vakler hver række, så bryder aldrig linje med dem i det foregående lag. Caulk omkredsen af det øverste lag, herunder hjørner, med klar silikone. Tør væk overskydende caulk med en våd klud.

Tips & advarsler

  • Arbejdshandsker og sikkerhedsbriller er påkrævet ved brug af håndværktøj.
  • Høreværn er påkrævet, sammen med din handsker og briller, når du bruger el-værktøj.
  • Aldrig fungere et elværktøjet uden førstebehandlingen producentens anvisninger. Følg disse instruktioner netop på alle tidspunkter for at undgå personskade eller død.
  • Arbejde på stiger og tagene kræver ekstra pleje. Tage din tid og altid opretholder tre kontaktpunkter mellem din krop og stigen eller tag.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com