Sådan installeres en 4 Wire elektrisk ledning for Maytag tørretumbler

May 3

Sådan installeres en 4 Wire elektrisk ledning for Maytag tørretumbler

Maytag tørretumblere er forsynet med en fire-terminalforbindelsen elektriske panel nederst på bagsiden af maskinen. To af disse terminaler er for de varme ledninger fra huset kredsløb, en er til neutral og en er for jorden. Når tørretumbleren er leveret, er de neutrale og jord terminaler forbundet med en kobber jordledning. Når du tilslutter tørretumbleren med en fire-ben-kabel, nødt du til at afbryde denne jordledning fra jorden terminal og vedhæfte jordledningen fra kabel i stedet.

Instruktioner

•Løsn metalpladen på bagsiden af tørretumbleren nær bunden, der dækker de elektriske terminaler.

•Når den elektriske kabel eller grisehale gennem trækaflastning klemme og spænd det med en skruetrækker. Denne klemme, beliggende lige bag terminaldækslet, holder kablet sikkert så det ikke vil trække mod terminalerne, når du flytter tørretumbleren. Sørg for at give dig selv nok slæk til at foretage tilslutninger komfortabelt.

•Løsn grønne jorden terminal møtrik og sølv neutral terminal møtrikken og løsne jordledning fra begge terminaler. Afsætte denne jordledning.

•Sæt ring kabelsko til enderne af ledningerne i El-kabel. Afbrød omkring 6 inches af isolering med en hobbykniv og eksponere omkring 1/2-tomme af enderne af de isolerede ledninger med en wire stripper. Skub en lug ind i slutningen af hver af de fire ledninger og klemme skanken af lug med tang til at krympe det til wire. Hvis du koble op en grisehale, knyttes disse lugs allerede.

•Fjern alle terminal nødder og sted messing dem gennem kabelsko på de sorte og røde ledninger, den sølv gennem lug på den hvide ledning og den grønne ene gennem lug på jorden, eller nøgne, wire. Skru disse nødder i de huller, som du har fjernet dem. Når du er færdig, den hvide ledning skal tilsluttes mellem de røde og sorte ledninger og jordledningen skal tilsluttes den grønne møtrik til øverste venstre af tre andre.

•Udskift terminaldækslet, vedhæfte den tørretumbler udluftningsanordning og skubbe tørretumbler mod væggen.

Tips & advarsler

  • Hvis du er hårdt ledninger tørretumbleren ved at forbinde den direkte til huset kredsløb, skal du have 5 fødder af ekstra ledning mellem tørretumbleren og væggen, så tørretumbleren kan flyttes. Tørretumbleren må også ligger ikke mere end 50 fødder fra afbryder eller en shut-off switch.
  • Være sikker på, at strømmen er slukket, før du tilslutter tørretumbleren.
  • Tørretumbleren må være forbundet til en dedikeret 2-bande circuit breaker. Hvis en breaker ture og stopper tørretumbleren, skal den anden også tur så tørretumbleren ikke forbliver Energitilfoerslen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com