Sådan installeres en 7/16 tommer manipuleret gulv

April 16

Sådan installeres en 7/16 tommer manipuleret gulv

Manipuleret Gulvbelægning er en penge-besparelse alternativ til solid hårdttræ gulvbelægning, og producenter gør det ofte tyndere end de traditionelle 3/4 inches af fast gulv. 7/16-inch manipuleret gulvbelægning normalt har en krydsfiner kerne og en tynd hårdttræ finér, og selvom en bestyrelse er 1/4 tommer tyndere end et solidt bord, kan du installere det med en gulvbelægning sømpistolen eller hæftemaskine uden at beskadige den. Den eneste forskel er, at du ikke behøver lange skruer; 1 1/2-tommer til 2 tommer søm eller 1 1/2-inch hæfteklammer er tilstrækkelig. Du kan også fastklæbe bestyrelser på samme måde du klæber fast dem.

Instruktioner

•Installer boards på en beton eller træ undergulv. Hvis du installerer på beton, måler vandindholdet med en fugt måler og installationen ikke fortsættes, indtil fugten falder til 4 procent. Hvis på træ, bruge krydsfiner eller partikel bestyrelsen med mindst 3/4-inch tykkelse til undergulvet.

•Level undergulv, ved hjælp af udjævning af gulv sammensatte, et bælte sander og lige længde af tømmer til at kontrollere for bump. Hvis du sømning gulvbelægning, dække gulvet med en fugt barriere, som kan være tar papir, Kraftpapir, plast eller vinyl. Mens du er ved at forberede undergulvet, gulvbelægning bør blive siddende inde i installationen plads at vænne sig til temperatur og fugtighed.

•Measure afstand mellem modsatrettede vægge fra begge ender for at sikre rummet er kvadratisk. Hvis ikke, snap en kridtstreg parallelt med væggen, der løber i samme retning som gulvbelægning, der er vinkelret på de andre vægge. Installer den første række af gulvbelægning langs denne linje.

•Arrange bestyrelser i den første række til slut langs væggen eller den linje, du beskrevet. Hvis du installerer dem langs væggen, efterlade en 3/8-inch ekspansion hul mellem brædderne og væggen. Bore huller gennem bestyrelsen ansigter med en 18-tommer bore bit par med 8-tommer intervaller og køre en 1 1/2-inch finish søm i hvert hul. Indstille hoveder med en søm sæt.

•Fit riller i bestyrelser i den næste række i tunger af de boards du bare installeret, holder leddene mellem boards opvejet af mindst 6 inches. Skære plader efter behov med en rundsav. Drive negle eller hæfteklammer i tunger med en power sømpistolen eller hæftemaskine med 12-tommer intervaller.

•Work mod væg overfor den ene, som du startede, sømning hver bord med en sømpistol eller hæftemaskine og opskæring bestyrelser til at passe omkring kabinetter, døråbninger og andre forhindringer med en stiksav.

•Measure bro for bestyrelserne i sidst række med et målebånd og rip bestyrelser til at passe med en tablesaw. Holde groove sider af bestyrelser. Sænke tablesaw blade, indtil det udvider en afstand svarende til halvdelen bestyrelsen tykkelse over bordet og rip off bunden af rillerne.

•Tab boards ind i hullet og top-søm dem på samme måde du top-naglet bestyrelser i første række.

Tips & advarsler

  • Hvis du limning af brædder, layoutet er den samme, men i stedet for sømning bestyrelser, sprede lim med en indskåret murske og indstille bestyrelser i det. Roll gulvet med en etage roller, når installationen er fuldført.
  • Hvis din startlinjen er nær midten af gulvet, nail strimler af krydsfiner på gulvet til tandbøjle bestyrelser i første række, nail disse bestyrelser med gulvbelægning sømpistol og fjern bøjlen. Tryk på splines ind i rillerne i bestyrelserne, så installationen kan fortsætte i begge retninger fra rækken.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com