Sådan installeres en Amana opvaskemaskine

October 20

Installere en Amana opvaskemaskine er ikke anderledes end at installere noget andet mærke af opvaskemaskine. End at sikre enhed til den nederste side af kabinettet, er der tre ting, der skal installeres. En vandlinjen leverer varmt vand til opvaskemaskinen, en ledning tilsluttes en stikkontakt og leverer elektricitet og et dræn bruges til spildevand. Hele projektet bør tage kun en time til halvanden time at fuldføre.

Instruktioner

•Løsn skruen, der holder på adgangspanelet på bagsiden af opvaskemaskinen hvor ledningen lægger. Installere ledningen ved at knytte den grønne ledning til den grønne skrue, den sorte ledning til messing farvet skrue og den hvide ledning til sølv farvet skruen. Tilslut ledningen til en stikkontakt under vasken. Skubbe opvaskemaskinen på plads, sikrer, at drain slangen og vandlinjen er tilgængelige fra under vasken.

•Løsn den møtrik, der forbinder udstødningsrøret til bunden af vasken afløb med et par af slip-joint tænger. Løsn møtrik, der forbinder anden enden af udstødningsrøret til P-fælden. Fjern udstødningsrøret.

•Installer nye udstødningsrøret, der har en montering som opvaskemaskinen drain slangen vil vedhæfte. Sæt den ene ende af udstødningsrøret i afløbet stub og anden enden i P-fælden, og Spænd møtrikkerne for at sikre det.

•Sæt opvaskemaskinen dræne slange til montering på nye udstødningsrøret. Drain slangen har en klemme, der kan holdes åbne med et par af slip-joint tænger og løst hen til hold enden af slangen sikkert på montering.

•Tag vandtilførselsslangen fra varmt vand shut-off ventil med en skruenøgle efter du har slukket det afspærringsventil. Skrue på afspærringsventil adapter og refasten vandtilførselsslangen til en af portene på adapteren. Vedhæfte den opvaskemaskine vandlinje til porten på adapteren og spænd den med en skruenøgle.

•Åbn opvaskemaskinen dør og finde de to faner øverst, der har huller i dem. Brug to skruer, der fulgte med opvaskemaskine og en skruetrækker til at sikre opvaskemaskine til undersiden af tælleren. Justere opvaskemaskinen, så det er niveau ved hjælp af de justerbare fødder på den nederste forreste del af opvaskemaskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com