Sådan installeres en Analog Barometer

January 27

Sådan installeres en Analog Barometer

En analog barometer bruger isolerede kviksølv i glasrør. Som luft tryk ændrer, kviksølv klatrer eller ned i rørene og vises derefter via en urskive med trykmåling kalibreret til kviksølv niveauer. Installere en analog barometer kræver meget lidt som barometeret sig er klar til at gå. Som en forebyggende foranstaltning, prøve venter på at installere det indtil en relativt lavtryks dag at opnå maksimal præcision med aflæsninger.

Instruktioner

•Kontrollér nuværende luften pres i din placering og vente på en dag, hvor læsning er omkring eller under 29.8 mbars (millibar, standard måling for barometriske målinger). Hvis du ikke ved hvordan man kan finde disse oplysninger, gå til webstedet NOAA vejr til at finde din lokale data (Se ressourcer).

•Mark området i din væg eller flad overflade hvor du ønsker barometeret vises og hang. Afhængigt af stilen af din barometer, bore et enkelt skrue i væggen for at montere barometer, eller bore et monteringsbeslag ind i væggen og hænge barometer på det.

•Sæt skruetrækker ind i den lille sæt-skrue nær udlæsning gauge og tænder for at gøre skiven opfylde antallet af lokale lufttrykket. Drej med uret for at øge nålen på måleren eller mod uret for at sænke.

•Overvåge læsning over de næste adskillige dage og tværs reference det med den Vejrudsigt Barometrisk læsning at sikre dets nøjagtighed, og at det er korrekt kalibreret.

Tips & advarsler

  • Kalibrere barometeret hver to til tre uger for at sikre nøjagtige målinger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com