Sådan installeres en Andersen Storm døren

April 11

Installere en ny Andersen storm døren ikke kun giver dit hjem en ny look men hjælper med at bevare energi, ifølge HomeTips.com. Andersen storm døre kommer i mange forskellige størrelser og stilarter, men installation er ens for alle. Være præcis, når du installerer en Andersen storm døren. Den dørrammen skal være i samme højde som døråbningen til Andersen storm døren til at passe ordentligt. Tage din tid og foretage præcise målinger.

Instruktioner

•Hold Andersen storm døren op til døråbningen. Kontroller, at det passer ind i åbningen og håndtaget interfererer ikke med de udvendige dørhåndtag. Placere et lille stykke maler tape på Andersen storm dørens udvendige hængsel side for en reference. Afsat døren.

•Center medfølgende drop cap over åbningens øverste kant. Drop cap er det metal strimmel over døren. En fuzzy stribe løber langs drop caps nederste kant. Brug en blyant til at markere skruehullerne steder og afsætte drop cap. Bor en 1/8-inch pilot hul gennem hvert blyant mærke. Line op drop cap huller med pilot huller. Placere en Phillips-head borehoved i Boremaskinen og sikre drop cap på plads med en medfølgende skrue gennem skrue hul på hængselsiden.

•Lay Andersen storm døren på kanten så hængsel kant er peger opad. Lå hængsel Z-bar på dørens hængsel kant. Hængsel Z-bar er en lang metal strimmel med hængsler til det sikrede. Placer Z-bar, så det udvider 1/8 tomme forbi dørens øverste kant. Brug de medfølgende skruer til at sikre Z-bar hængsler til storm døren med boret og Phillips-head bore bit.

•Measure åbningen på hængselsiden fra karmen op til drop-cap. Overføre denne måling til hængsel Z-bar. Bruge en nedstryger til at skære linjen Z til denne længde.

•Lift Andersen storm døren ind i åbningen. Skub hængslet Z-bar stramme mod drop cap nederste kant og den åbning side. Placere et niveau på linjen Z og Placer det, så det er lige i åbningen. Markere Z-bar skruehuller med en blyant og afsætte døren. Bore 1/8-inch pilot huller gennem hver mark og justere Z-bar skruehuller med pilot huller.

•Sæt den øverste skrue til hul døren på plads. Hold en plan mod Z-baren for at sikre, at det er lige i åbningen. Er færdig med at sikre hængsel Z-bar på plads med de medfølgende skruer.

•Luk Andersen storm dør stramt. Justere drop cap, så kløften mellem drop cap nederste kant og storm døren øverste kant er selv ned hele længden. Sikre drop cap på plads med de medfølgende skruer med boret og Phillips-head bore bit.

•Hold håndtag-side Z-bar i døråbningen så er opmærksom på den fuzzy tætningslister. Markere Z-bar's øverste ende med et stykke maler tape. Gør ikke nedskæringer på herpå.

•Measure dør opslag højden på håndtaget side fra karmen til drop cap nederste kant. Overføre denne måling til håndtag-side Z-bar. Afskåret i passende længde, ved hjælp af en nedstryger håndtag-side Z-bar.

•Åbn Andersen storm døren og position håndtag-side Z-bar stramt mod drop cap nederste kant. Luk storm og justere håndtag-side Z-linjen, så der er en 3/16-inch hul kører ned af døren længde.

•Drill 1/8-inch pilot huller gennem hver af håndtag-side Z-barens skruehuller. Sikre den Z-bar i sted, ved hjælp af de medfølgende skruer og boret med Phillips-head borehoved.

•Skub de to medfølgende feje finner i døren feje spor. Knivspids sporets ender lukket med tang til at holde de to finner på plads. Cut off eventuelle overskydende fin med en saks. Skub sweep på dørens nederste kant. Lukke døren og justere feje så finnerne bare tryk på karmen. Bore 1/8-inch pilot huller i den feje skruehuller. Holde de pilot huller ca 1/2 tomme dyb, så du ikke bore hele vejen gennem døren. Sikre sweep på plads med de medfølgende skruer, ved hjælp af boret og Phillips-head borehoved.

•Indstil Andersen dørens kant forsegle mod den dør håndtag side. Mark den øverste ende med malerens tape, så du ikke skære det. Måle den dør højde og overføre denne måling til kant segl. Skær kanten sæl til den korrekte længde med en nedstryger.

•Rub en metal fil på kanten seal's nederste hjørner til kedelige dem. Placer kanten segl på Andersen storm døren og sikkert det på plads med de medfølgende skruer, ved hjælp af boret og Phillips-head borehoved.

•Lay drop cap skrue hul cover på dens øverste kant. Anbring dækslet så det bøjning ud mod dig. Køre fingrene langs dækslet til at skubbe bøje væk fra dig, snapper dækslet på plads. Gentag med dækker for de to Z-barer.

Tips & advarsler

  • Installation af håndtag, vindue enhed og tættere er forskellige for hver Andersen storm døren model. Læs producentens anvisninger for at bestemme, hvordan du installerer dem på døren Andersen storm.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com