Sådan installeres en Andersen vindue

October 11

Andersen vinduer, ligesom andre populære vindue beslutningstagere i dag fremstiller udskiftning Vinduer at er pre-hang og fuldt funktionel, når de ankommer. De & rsquo; re allerede monteret i deres beklædning, så du bare nødt til at installere casingen i åbning som en enkelt enhed, i stedet for at sammenstykke vinger og installere hardware som i gamle dage. Andersen gør flere linjer, herunder "Indsæt" windows, hvor du kan holde den eksisterende ramme og trim og erstatte bare vinduet selve enheden.

Instruktioner

•Pry off de tynde strimler træ trim at sidde i front af de eksisterende vindue Skærfer ved hjælp af din hammer og flatbar. Sørg for ikke at bryde trim, som du & rsquo; ll nødt til at genbruge det. Trække en Skærfer ud af åbningen.

•Klippe en stribe af batt isolering til størrelsen af vindueskarmen, ved hjælp af din hobbykniv. Læg strimlen på karmen, papir-side ned. Løft din Andersen vindue til karmen, så bunden af enheden står på isoleringen.

•Skub toppen af enheden tilbage ind i åbningen, tucking ekstra isolering i siderne. Lad enheden hvile mod den tynde træ trim, der grænser op til den udvendige side af åbningen.

•Få enhedsniveau og plumb (lige op og ned), shims under den og til siderne og ved hjælp af et niveau på forskellige punkter for at tjekke den. Når det & rsquo; s højre, Fastgør det ved at køre 3-tommer skruer gennem sider af enheden til den omgivende ramme, ved hjælp af din skrue pistol. Sætte en skrue pr. skrue hul. (Der vil normalt være fire til seks skruehullerne, afhængigt af modellen.)

•Brug trimme negle og din hammer til at re-installere den tynde strimmel af trim, som du tog tidligere. Trim bør "fælde" Andersen vindue enheden på plads. Caulk overalt enhed opfylder trim.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com