Sådan installeres en Armstrong Swiftlock gulv

December 13

Sådan installeres en Armstrong Swiftlock gulv

Laminatgulve kan ligne ægte træ gulve, men de er fremstillet og installeret på en måde, forskellige (og meget lettere). De fleste laminatgulve i dag er "flydende gulve,'' hvor gulvbrædderne er ikke knyttet til andet end hinanden. Fastgørelse på gulvet under gulvet trim rundt i lokalet holder gulvet på plads. Armstrong Swiftlock er en type af laminatgulv, og du installerer det i meget på samme måde som andre mærker. Det kan installeres direkte oven på et trægulv, fliser, vinyl eller næsten enhver overflade end tæpper.

Instruktioner

•Fjern alle gulv trim i rummet ved hjælp af din hammer og prybar. Ikke bryde trim, som du fjerner det, så det kan være re-installeret i slutningen.

•Drej ud din skum underlag i den retning, du ønsker gulvbrædderne til at gå (generelt, langs den længste væg). Skær underlag for enden med din razor knife. Lægge yderligere rækker side om side, tape dem sammen med plast tape, indtil hele gulvet er dækket.

•Lay din første gulvbrædder langs den lange mur, med den rillede side af boards mod væggen og sidder 1/4 tomme fra det. Denne "udvidelse hul '' giver ordet for at flytte med klimaændringer, og det vil blive dækket af trim. Klip brædderne sammen ende til af deres tunge og groove kantning. Skær endestykke på din gering sav til at passe.

•Lay din næste kurser af gulvbelægning sammen med først, klippe dem sammen i siderne og skære dem som nødvendig i enderne. Gentag for hele gulvet.

•Sæt dit gulv trimme tilbage på, ved hjælp af din trim sømpistol til søm det til væggene. Trim bør pin ned kanter på gulvet, men bør ikke være naglet gennem gulvet.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger en trim sømpistol.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com