Sådan installeres en Baby tremmeseng forår

April 6

Sådan installeres en Baby tremmeseng forår

Baby cribs består af flere forskellige stykker, som du har brug for at samle. De separate stykker omfatter skinnerne, Hovedgavlene og Trinbrætter samt krybbe foråret. Krybbe forår er en enkelt, flad overflade af fjedre, der holder den krybbe madras på plads til at støtte madrassen og vægten af barnet. De fleste krybbe springs omfatter vedlagte saks beslag, der gør det muligt at justere højden på madrassen. Foråret strækker sig tværs over bunden af barnesengen og er ikke svært at installere.

Instruktioner

•Anbring krybbe foråret så at saks parenteser vendt nedad, afhængigt af stilen af krybbe du har. Nogle krybbe springs har saks parentes at ansigtet opad og nogle ansigtet nedad. Uanset hvilken retning, de står over for, kan du stadig installere krybbe foråret.

•Forbered ét sæt af hardware for hvert hjørne af barnesengen foråret. Hardwaren bør omfatte en bolt, to skiver og en låsemøtrik for at sikre det krybbe foråret på plads.

•Stil bolten igennem en af skiverne. Indsæt bolt gennem uden for jernbane og saks beslag på krybbe foråret. Placere anden skive på anden enden af bolt og skrue låsemøtrikken på enden af bolten.

•Anvend en flathead skruetrækker til at holde bolten mens du strammer låsemøtrikken med en skruenøgle ved at dreje den med uret. Hold det krybbe foråret lige mens du strammer låsemøtrikken.

•Gentag trin 3 og 4 for at forbinde de resterende tre hjørner af krybbe foråret før markedsføring madrassen på foråret. Justere alle sider jævnt, så foråret ikke vil lean.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com