Sådan installeres en bambus gulv Over krydsfiner

August 17

Hårdttræ er en meget anvendt gulvbelægning materiale i byggeriet i dag for sine mange kvaliteter, herunder dens naturlige tiltrækningskraft og holdbarhed; men de seneste opmærksom på ved hjælp af miljøvenlige byggematerialer har ført til en efterspørgsel på bæredygtige materialer. Bambusparketgulve er svaret på dette krav, da det er en af de hurtigst voksende planter på planeten (hvilket gør det en bæredygtig ressource), og når det er installeret, opnår den samme naturlige æstetiske som løvtræ. Installation af bambus gulv er meget lig hardwood og krydsfiner sub gulve gør en god platform til bambus, som de begge dele lignende udvidelse og sammentrækning egenskaber.

Instruktioner

•Rengør alle snavs og støv fra krydsfiner ved hjælp af støvsugeren.

•Lay en perle (i en serpentine mønster) af gulvbelægning lim på gulvet langs væggen hvor den første række af bambus gulvbelægning planker angives; serpentine perle af lim. bør være omtrent lige så bred som plankerne.

•Indstil den første række af bambus gulvbelægning planker fordelt omkring ¼-tomme fra væggen med den tunge side vender mod resten af åbne gulvet. Cut den sidste planke af rækken for at passe mod langt væggen (forlader en ¼-tomme hul fra væggen).

•Gentag trin 1 og 2 på resterende rækker (til anden siden af rummet), tiltræder tunge og not samlinger og ved hjælp af gummigulve hammer til at sikre et godt fællesskab mellem planker. Forskyde korte og lange bambus brædder for at undgå 4-vejs leddene. Henvise til bambus gulvbelægning installationsinstruktioner (forsynet med bambusparketgulve du købt) for yderligere oplysninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com