Sådan installeres en betonblok væg

October 1

Sådan installeres en betonblok væg

En betonmur kræver et solidt grundlag, kaldet en "footer", der skal være oprettet før den konkrete blok er installeret. Betonblok kan installeres ved hjælp af en tør stakken eller mortared metode til installation. Selv om en smule nærmere, kan det installeres af enhver med lidt viden og et par specialværktøj.

Instruktioner

Hæld sidefod

•Anbring indsatser ved at køre indsatserne i jorden med en hammer på ydersiden af hvert hjørne placering til væggen. Binde en mason's linje til hvert spil og bruge en bygherre square eller 2-3-5 metode til at sikre, at hjørnerne er firkantet. 2-3-5 metode er at måle mason's linje 2-fødder fra bålet på den ene side af hjørnet, 3-fødder ud fra bålet på anden siden og afstand målt fra mark til mark vil være 5-fødder, hvis hjørnet er firkantet.

•Anvend en skovl og en rive til at grave en grøft som dybt som din lokale frost linje, tilføje to gange bredden af blokken og tilføje 6 inches for grus. Grave grøft bredden af to gange blokken og tilføje to inches for at give plads til at installere former. Sted et niveau på bunden af jorden er som du graver hver sektion for at sikre bunden af renden niveau.

•Tamp bunden af grøft med en hånd sikret mod manipulation. Løft og slip tamper til kompakt jord i bunden af renden. Tilføj 6 inches af knust sten i 2-tommer lag og tamp efter tilsætning af hvert lag.

•Klippe krydsfiner sektioner, der er så bred som de to gange bredden af betonblokke med en cirkulær eller hånd sav. Vedhæfte stakes til afsnittene krydsfiner af boring skruer gennem krydsfiner og i stakes, så toppen af indsatserne er under kanten af krydsfiner.

•Installer krydsfiner og stakes (form vægge) med indsatserne ved hjælp af en hammer til at køre i stakes udenfor på den ene side af renden, så toppen af formen vægge er 6-inches under linjen frost. Sørg for siden af hvert formularsektionen er stram ved siden af den tidligere installerede formularsektionen. Indsæt en ejerandel på hver søm at holde kanterne fra skubbe, når betonen hældes i renden. Brug en plan langs toppen af hver sektion skal være sikker på toppen af hver sektion er niveau.

•Anbring form væggene på anden siden af renden opretholde afstanden mellem væggene på to gange bredden af de udvalgte konkrete blokke. Bruge en hammer til at drive indsatserne i jorden. Holde afsnittene stramt sammen og Indsæt en aktiepost bag hver søm bruger et niveau, der er placeret på tværs af væggene at være sikker på den anden form væg er niveau til den første form væg. Spray på indersiden af formen væggene med konkrete frigivelse agent.

•Installer armeringsjern så det er 1/3 oppe fra bunden af renden ved at placere små blokke af 2 x 4 tømmer under armeringsjern. Plads blokke så der er kun 3 eller 4 under hvert stykke af armeringsjern.

•Mix beton ifølge pakke retninger eller få det leveret. Start fra det ene hjørne og fylde renden med beton. Placer en 2 x 4 på tværs af toppen af formen vægge og bruge den til at trække det konkrete niveau. Udfyld lavvandede steder efter behov og fortsætte denne proces langs hele formularen. Hvis du installerer betonvæg ved hjælp af metoden tør stack, indsætte et stykke armeringsjern lodret hver 4-fødder, og begge sider af alle åbninger.

•Dæk sidefod med tunge plastic og tillade sidefod hærde i tre til fire dage. Fjerne de plast og konkrete former.

•Sæt en pæl i hvert hjørne, der er højere end højden af de konkrete blokke valgt til væggen hvor ydersiden af de placeres betonblokke vil blive placeret. Binde en mason's linje til hvert hjørne. Bruge en linjeniveau til at sikre, at mason's linje niveau.

Tør stak

•Installer hjørne blok på hvert hjørne. Corner blokke er den vigtigste blok af hele projektet. nøjagtigheden er afgørende. Justere siden af hjørnet blok til mason's linje. Placer ca ½-tommer af mørtel, hvor kanterne af blokken vil være når blokken er i position. Brug en plan for at kontrollere, at blokken er niveau begge veje samt plumb. Hvis det er niveau begge veje, bør det være plumb på begge sider. Justere linjen efter behov så linjen er bare røre ved toppen af den konkrete blok og re niveau mason's linje med niveauet streng.

•Installer hver blok på det første kursus er plan med den første blok. Placer ca ½-tommer af mørtel under hver blok på samme måde som hjørne blok. Juster hver blok, så det rører mason's streng; Kontroller, at blokken er niveau og plumb i alle retninger.

•Tør stak hver efterfølgende kursus. Opveje hvert kursus af en halvdel af en blok. Når en blok er placeret over armeringsjern, fylde hulrummet indeholdende armeringsjern med beton. Hvis væggen er højere end armeringsjern installeret i sidefoden, tilføje flere armeringsjern efter behov.

•Parge pels betonblok væggen med fiber-forstærket overflade limning cement. Våd væggen og anvende en 1/8-inch frakke med en mason murske på hel væg overflade.

Mortared

•Installer hjørne blok på hvert hjørne. Corner blokke er den vigtigste blok af hele projektet. nøjagtigheden er afgørende. Justere siden af hjørnet blok til mason's linje. Placer ca ½-tommer af mørtel, hvor kanterne af blokken vil være når blokken er i position. Brug en plan for at kontrollere, at blokken er niveau begge veje samt plumb. Hvis det er niveau begge veje, bør det være plumb på begge sider. Justere linjen efter behov så linjen er bare røre ved toppen af den konkrete blok og re niveau mason's linje med niveauet streng.

•Installer to eller tre blokke i hver retning af markedsføring mørtel på sidefoden, æglæggende blokken, kontrol for niveau og plumb. Læg en 3/8-inch lag mørtel på kanten af hver blok før du installerer den næste klods. Gentag for hvert hjørne og derefter fortsætte med at udfylde væggene mellem hjørnerne.

•Work fra hjørnet for hvert efterfølgende kursus af betonblokke. Anvende mørtel, tjek for plumb og niveau og opveje hvert kursus af halvdelen af en betonblok.

•Tie mason linjer til mursten, strækker sig på tværs af hvert lag af blok, og justeres i toppen af hver blok med mason's snor spændt ud mellem corner blokke. Der bør altid være to eller tre niveauer højere i hjørnerne end Centre af væggene indtil afslutningen af hver væg.

•Overvåge nøjagtigheden af corner blokke ved at placere et niveau på en vinkel, rørende hvert hjørne af rækker af blokke. Foretage justeringer i mørtel tykkelse mellem blokke for at løse ethvert kursus, der ikke at røre plan eller stikker for langt ud.

Tips & advarsler

  • Skære blokke efter behov med en bred mejsel og mason's hammer efter behov.
  • Bland ikke mere mørtel, end du kan bruge i en time eller halvanden.
  • Bære sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller, når skære beton blokke for at beskytte dine øjne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com