Sådan installeres en bevægelse lys til gamle ledninger

October 15

Sådan installeres en bevægelse lys til gamle ledninger

Motion lys tændes, når bevægelsesføleren registrerer bevægelse, og efter et forudindstillet tidsrum, lyset slukker når bevægelse i nærheden stopper. Hvis du har et ældre hus, kan du erstatte dit eksisterende lampen med motion detector lys og tilslutte den til de gamle ledninger, som allerede er i dit hus. Når du sikre ledninger med wire nødder, montere bevægelse lampen på en montering rem og installere en vandtætte pakning, vil selv gamle ledninger magt din nye motion sensor lys.

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til lampen, hvor du skal arbejde ved at vende den relevante circuit breaker til "Off" position.

•Tag pærer i din eksisterende armatur, og derefter bruge din spænding tester til at gøre sikker på der er ingen magt kører gennem linjerne. En gren af din spænding tester sidder på messing tråde inde i lys-stikket, og anden spænding tester prong sidder på fanen center metal i bunden af lys-stikket.

•Læs måleren på din spænding tester for at se om der er stadig strøm løber gennem de elektriske ledninger. Spænding måleren nål vil ikke flytte, hvis der er ingen magt.

•Løsn de skruer, der monterer dit eksisterende lys stativ på væggen, og træk derefter armaturet væk fra væggen, hvor du vil se de udsatte ledninger. Snoet metaltråd nødder, der sikre lampen ledninger til de gamle ledninger på dit hus og trække ledningerne fra hinanden. Sæt dit gamle lampen til side; du behøver det længere.

•Indstil montering rem, ligger i kassen med din nye motion lampen over det eksisterende elektriske felt. Skru den på plads.

•Locate nøgne kobber ledning i din eksisterende elektriske boks og køre det til dit nye lampen. I nyere ledninger, ville det sandsynligvis være en grøn ledning. Når du arbejder med ældre ledninger, er det den nøgne kobbertråd. Kig efter de grønne skrue inde i lampen, som er lokationen jordforbindelse. Wrap den nøgne kobbertråd omkring grøn skruen, og spænd skruen for at fastgøre jordledning i sted.

•Følg de farvekodede system for dine ledninger tilsluttes resten af ledninger i din gamle elektriske boks til dit nye motion lampen. Par dine hvide neutrale ledninger sammen og din sort varme ledninger sammen. Twist en wire møtrik over toppen af hvert par til at sikre de to ledninger sammen.

Hæng en vandtætte pakning, også medtages, når du køber en ny lampen over din elektriske boks til at beskytte dine ledninger fra regn og andre elementer, du kan opleve, når du bruger en udvendigt lys stativ. Hvis du installerer en indendørs armatur, er den vandtætte pakning ikke nødvendigt.

•Tuck i deres ledninger og tryk på din nye motion lys armatur op mod væggen. Skru den på plads ved at montere det til din montering rem, hvilke vil sikkert holde den lampen på væggen.

•Drej din effektafbryder tilbage "På" gendanne magten til området.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com