Sådan installeres en bolig varmt vand kedel

November 22

Sådan installeres en bolig varmt vand kedel

Varmt vand kedler er en vigtig del af dit hjem, så du kan have varmt rindende vand til bade, brusere og opvaskemaskiner. Kold vand foder er knyttet til kedlen og opvarmet, så en anden pibe bærer denne opvarmet vand rundt om ejendommen. Du installerer et varmt vand kedel kan være en vanskelig og tidskrævende business, så hvis du er ikke bekendt med VVS, kan det være klogt at hyre en professionel.

Instruktioner

•Sæt vandkogeren i position mod en mur, ved hjælp af blokke til at støtte det, hvis det kræves. Wrap den mandlige tråd på en overtryksventil i hvid forseglingstape og skru det i hånden i relief ventilen indløbet (normalt findes i bunden af ovnen). Stram ventilen på plads ved hjælp af en rørtang.

•Tag to plast-foret steel brystvorter og wrap tape to gange omkring begge ender. Skru disse i vandforsyningen indløb på varmelegeme og outlet på toppen af vandvarmeren, stramning dem med Skruenøglen. Skrue en af kobber rørfittings på anden enden af både plast brystvorter.

•Solder kobber vandforsyning rør til fittings. Brug først dine smergel klud til sand enderne af kobber rør, samt på indersiden af fittings. Skubbe rør i fittings efter første anvendelse lodning pasta til hver af enderne. Optrævle 10 inches af lodde og bruge en propan torch for at forsegle hvor røret ind montering. Brug en klud til at tørre væk enhver drypper.

•Tag et metal lufte gennem ydermur og placere årets over den varmer udkastet hætte på toppen af varmt vand kedel mellem to brystvorterne. Lave på plads med seks skruer i de forborede huller i toppen af kedlen.

•Tag en overtrukket med sort 4-tommer gas rør brystvorte og wrap gul forseglingstape omkring begge ender. Skrue i hånden ind i gas kontrolventil på undersiden af ovnen, og spænd ved hjælp af en skruenøgle. Wrap gul tape omkring tråden på gas afspærring ventil, og derefter skrue de ende nødder på en gasslange på levering til både gas afspærring ventil tråd og den ende tråd af gas kontrolventil. Bruge en skruenøgle til at stramme disse på plads.

•Tænd apparatet på gas afspærring ventil og anvende sæbevand til gas slange nødder. Hvis vandet bobler, Spænd møtrikkerne indtil gassen er holdt op med at undslippe.

• Luk afløbsventil og switch på lukkeventilerne vand på hver af de indgående og udgående forsyning rør. Lys pilot lys af kedlen og drej skiven til din ønskede temperatur. Vente i en halv time og tjekke om rindende vand er tilgængelig ved at dreje på en vandhane.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com