Sådan installeres en Bosch Nexxt skive

June 9

Sådan installeres en Bosch Nexxt skive

Bosch Nexxt washer er en vaskemaskine, der har en tromle kapacitet på 17,6 lbs på forsiden. Bosch Nexxt vaskemaskinen er også udstyret med en magnetisk dørlås. Vaskemaskinen har fire hastigheder, at Tøjvask kan køre på: "Max," "Reduceret", "Mild", eller nogen spin. Før du installerer en Bosch Nexxt skive, skal du vide, hvad slags installation overflader fungerer bedst, hvordan man krog op slanger og hvordan man balance enheden. Alle disse er afgørende for at holde din skive fungerer korrekt.

Instruktioner

•Undersøg området installation. Denne skive skal være på en flad, hård overflade. Hvis det er muligt, installere vaskemaskinen i hjørnet af lokalet.

•Locate fire transport bolte. Disse er venstre og højre side af enheden, inde i fordybninger på bagsiden af vaskemaskinen. Løsn de fire bolte med en 1/2-inch skruenøgle.

•Åbn skive døren. Trække skive tromme mod dig selv for at frigøre det fra bolte. Fjerne boltene, fjedrene og bøsning fra bagsiden af skive med fingrene. Gemme transport bolte i dit bryggers eller tæt på skive til fremtidig brug. Du bliver nødt til at geninstallere dem, hvis du er på vej fordi de holde tromlen på plads, så det ikke er skadet under transport.

•Indstil vaskemaskine på plads. Placere et niveau på forsiden af vaskemaskinen. Brug en skruenøgle til at løsne nivellering møtrikken i bunden af enhedens fødder. Hæv eller sænk fødderne til niveau vaskemaskinen. Gentag dette på bagsiden og siderne af enheden.

•Tilslut vandet slanger. Tilslut koldt spidsende til de kolde line (blå mærker) på bagsiden af vaskemaskinen. Tilslut varmt vand slange (røde aftegninger) fra vaskeri spidsende på bagsiden af skive på den "Varme" connection. Kontroller slangerne er stram til at undgå utætheder.

•Tilslut afløbet slange til dræning rør i vaskerum. Dette vil være ved siden af vandlinjen studsene. Sæt vaskemaskinen til en stikkontakt og tænd det for at sikre alt er i orden.

•Køre den et varmt belastning. Køre en koldtvands belastning. Kontroller, at linjen vand er dræning korrekt. Hvis linjen vand ikke dræne ordentligt, justere linjen, så det er lige i dræning rør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com