Sådan installeres en Bosch opvaskemaskine montering beslag

November 5

Installere en Bosch opvaskemaskine, afhænger af, hvilken type af køkkenbordet du har over din frysere. Formica og træ bordplader brug et beslag i toppen af opvaskemaskine, mens sten og marmor bordplader kræver en monteringsbeslag på siden af opvaskemaskinen til at knytte til siden af et træ kabinet. Bosch giver monteringsbeslag passer enten situation. Installere en Bosch opvaskemaskine monteringsbeslag kræver muligvis nogle ændringer til beslaget, hvis du har sten eller marmor bordplader.

Instruktioner

•Anbring montering beslag over den øverste forreste hjørne af Bosch opvaskemaskine, hvis montering til et træ eller Formica bordplade. Linjen i hullerne på beslaget skal pege væk fra opvaskemaskinen.

•Align faner på beslaget med to slots på toppen af opvaskemaskinen. Skubbe parenteserne ind i åbningerne, indtil beslag låse i sted.

•Bend enkelt hul del af beslaget mod de to små faner på beslag til at danne en vinkel, ved hjælp af to par af tænger, hvis montering til en marmor eller sten bordplade. Brug et par af tang til at holde beslaget langs små huller, og de andre par tænger til at bøje enkelt hul del af beslaget.

•Align parentes oven på opvaskemaskinen, med enkelt hul i beslaget peger til siden af kabinettet. Skub fanerne beslag i slots på toppen af opvaskemaskine indtil beslag lås på plads.

Tips & advarsler

  • Indsæt en skrue gennem den enkelt hul i beslaget og i køkkenbordet eller side af kabinettet, når du monterer Bosch opvaskemaskine og niveau enheden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com