Sådan installeres en bruser badekar Liner

November 15

Bruser badekar liners er moderne versioner af bruser pander af gamle, der var traditionelt lavet helt fra bunden af håndværkere, der ville oprette mudder pander og derefter linje dem med PVC liners, mere mudder, og til sidst fliser eller natursten. Karret liners er billigere alternativer, der er normalt fremstillet af acryl eller andre plasttyper, og præfabrikerede til specifikke størrelser, der kan justeres på stedet baseret på de lille forskelle dit hjem projekt kunne have. Med et par enkle redskaber og noget tid til overs, kan enhver gør-det-selv installere en bruser badekar liner og forbedre sit badeværelse.

Instruktioner

•Measure for din bruser badekar område inden du køber din bruser badekar liner for at sikre, at du køber den korrekt størrelse liner. Dry-fit din bruser badekar liner når du får det hjem til at se hvordan det passer i området hvor din liner vil hvile. Mens bruser badekar liners fremstilles pre, kan du foretage justeringer med en hobbykniv, hvis du har brug at skære kanterne at passe, f.eks.

•Kontrollér bruser badekar liner til levelness med dit niveau. Hvis det er niveau som-er, ingen justeringer skal gøres, men hvis det er slukket du bliver nødt til at bruge shims til at justere alle relevante områder for at sikre, at foringen er niveau. Tjek hjørne til hjørne på tværs af panden såvel som side til side.

•Kontroller, at drænhul for bruser badekar liner matcher op med drænhul i gulvet i området bruser badekar (det skal flugte perfekt da bruser badekar liners fremstilles pre efter landsdækkende konstruktionsstandarder) og justere liner som er nødvendige for at tilpasse med røret.

Uddelingen bruser badekar liner til væggen studs når du har etableret sin levelness og centreret det på rør drænhul. Bruge træ skruer til at bore gennem plast flangen af bruser badekar liner. Før boring pilot huller med et borehoved, hvis du har problemer med synkende skruerne ind i plastic overflade af liner.

•Saml din PVC rør afløb kit og tillægger afløbsrør under gulvet i dit hjem, samt den nederste side af bruser badekar liner stykker. Spænd slip nødder (pre vedlagte nødder, der binder de gevind stykker sammen) med en rørtang.

•Køre den dit brusebad væg substrat (grøn board, DensShield, WonderBoard eller anden form for væg materiale) ned over de lodrette flanger af bruser badekar liner og installere dit valgte færdige overflade (såsom keramiske fliser eller natursten) for at afslutte bruser badekar ud og helt låse det på plads.

Tips & advarsler

  • Alle dine værktøjer og forsyninger kan købes hos din lokale hjem forbedring butik. VVS kits er solgt i færdigpakkede kits derhjemme forbedring butikker og varierer afhængigt af typen af karret liner du køber. Færdigpakkede afløb kits er blot skrues på undersiden af karret liner og knyttet til den relevante afløbsrør i en lignende måde, selv om afsnittet lige rør kan være nødvendigt at blive trimmet ned til størrelse med en nedstryger før stramning slip møtrik. Som efterbehandling materialer går, vil din personlige præferencer diktere hvordan du er færdig med væggene i din bruser badekar.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com