Sådan installeres en buet dobbelt bruser stang

March 18

Sådan installeres en buet dobbelt bruser stang

Som en traditionel dobbelt gardinstang, en buet dobbelt gardinstang giver dig mulighed at hænge en holdbar brusebad gardin liner og en dekorativ stof badeforhæng. Buet stænger er kommet ind i mode, fordi de tillader en boligejer at have mere plads inde i badekar, en særlig kostbar vare i de smalle bøtter fundet i udlejning Lejligheder og byboliger. Hængende en buet dobbelt brusebad gardinstang er lig hængende en standard dobbelt stang, med kun en væsentlig ændring.

Instruktioner

•Patch nogen huller efterladt efter din Fjern den gamle, lige stang. Glat drywall patch over hullerne med en spartel og lad det tørre. Sand patches, glat og selv med resten af væggen.

•Lift den nye gardinstang på plads med en hjælper. Hold stangen i den korrekte bordhøjde og Placer det, så den indvendige stang er ca. 3 inches yderligere indad end den oprindelige rod var. Denne ekstra plads er nødvendig, så brusebad gardin liner stadig vil være inde i karret, når tæppet er lukket.

•Mark over og under enderne af stænger med en blyant. Gøre disse mærker direkte på væggen. Sænke dobbelt gardinstang.

•Installer hver stang beslag så det passer mellem de øverste og nederste linjer på sin væg. Bore skruer gennem hullerne i parenteser til at sikre dem. Skub stangen i parentes, som det fremgår af vejledningen til din særlige dobbelt rod og hænge din bruser forhæng foring og gardin.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com