Sådan installeres en dæk-monteret brusebad hane

January 29

Dæk-monteret brusebad hane producenter anbefaler almindeligt, at vandhanen installeres af en autoriseret blikkenslager. Installere det kan selv ugyldiggøre enhver garanti, der kommer med hanen. Der kan også være lokale ordinancer kræver, at alle husstand VVS gøres af en autoriseret blikkenslager. Hvis du bor i et område, der ikke kræver brug af en autoriseret blikkenslager og du har nogle grundlæggende VVS oplevelse, bør du kunne installere et dæk-monteret brusebad hane på en eftermiddag.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem varme og kulde vandledninger hvor de kommer op gennem gulvet og afstanden mellem åbninger for vandhanen på dækket. Måle fra midten af et hul til midten af den anden. Kontroller vandledninger i gulvet og åbninger i dæk til vandhane er den samme afstand. Vandet linjer skal være helt lige mellem gulv og hane-forbindelser.

•Purchase et dæk-monteret bruser armatur, der er designet til at passe åbninger i dæk. De kan være konstrueret til vandledninger, der er 7 inches fra hinanden på center eller 8 inches fra hinanden på center.

•Applicer tråd sealer til afsnittet gevind i vandlinjen, der fremspringende fra gulvet. Brug Teflon rør tråd tape på supercoated messing rør og armaturer. Skrue afspærringsventil på vandlinjen på gulvet i hånden og bruge en glat-jawed rørtang til at stramme det resten af vejen.

•Saml vandhane ifølge producentens anvisninger. Bruge pakninger inkluderet med vandhanen og Anvend fugemasse til tråde eller Teflon rør tråd tape som anbefalet af producenten for at sikre stramme, tætte forbindelser.

•Sæt skiver på de gevind nipler på bunden af bruseren armatur. Sæt bruser vandhanen på plads på dækket med gevind brystvorterne indsat i hullerne. Skru marmelade nødder eller lås nødder på de gevind nipler under dækket og spænd dem med rørtang glatte jawed.

•Køre den vandforsyning linjer fra lukkeventilerne på gulvet til de gevind nipler under vandhanen. Gøre forbindelsen på spærreventil først og derefter tilslutte fødeledningen til gevind brystvorten på vandhanen. Stramme forbindelser med rørtang glatte jawed.

•Følg faucet producent 's installationsinstruktioner omhyggeligt og bruge vandforsyning linjer fremstillet af materiale, der anbefales af fabrikanten. Kobber vandforsyning linjer er ofte anbefalet af vandhane producenterne, men fleksibel stik slanger kan bruges med nogle vandhaner.

•Drej på varmt og koldt vand på dæk-monteret brusebad hane før åbning vandledninger til vandhanen. Så vandet kan løbe gennem vandhanen i et par minutter for at fjerne snavs fra vandet linjer og hane. Kontroller forbindelser til Sørg for, at de ikke er utætte.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com