Sådan installeres en dobbelt-væg rustfrit stål varmerør

December 8

Sådan installeres en dobbelt-væg rustfrit stål varmerør

Opvarmning dit hjem med en træ, er kul eller pellet komfur et fælles alternativ til abconventional ovn. Et varmerør, også kendt som et komfur rør, bærer røg og udstødningsgasser op og ud af dit hjem gennem skorstenen. Det tilsluttes en skorsten albue, der træder ind i lokalet, hvor ovnen ligger ovnen selv. Dobbelt-væg rustfrit stål varmerør modstå slid og bidrage isolere plads inde når de er installeret.

Forberedelse

Før du installerer en dobbelt-væg rustfrit stål varmerør, måle rummet omkring din brændeovn. Hvis varmerør plejer at komme inden for 18 inches af enhver væg eller brændbare overflade, har du mulighed for at vælge en enkelt væg varmerør. Men i stramme mellemrum eller hvis du er bekymret over risikoen for brand, vælge en dobbelt væg rustfrit stål varmerør, der er længden af afstanden fra toppen af din brændeovn til 90-graders skorsten albuen, der kommer ind i rummet ovenover.

Montering

Passe til varmerør på plads med krympede slutningen tættest på komfuret. Skubbe herpå forsigtigt i den større heat pipe adapter, der er knyttet til toppen af ovnen. Holde varmerør på plads samtidigt med at indlagde den krympede slutningen af skorsten albue ind i dets åben top. Hvis varmerør ikke vil nå, eller hvis der er utilstrækkelige overlap til at forblive på plads, vil du har brug for et længere rør eller en anden adapter.

Forsegling

Når varmerør er på plads, indsætte metal skruer i de forborede huller, der tilretter med huller i skorstenen albue og komfur adapter. Hvis disse huller ikke findes endnu, bore dem med en boremaskine og metal bit. Nogle dobbelt-væg rustfrit stål varmerør har huller store nok til at acceptere nitter, som træder i stedet for skruer. Når nitter eller skruer er på plads, skal du anvende ovnen cement til leddene.

Efterbehandling

Mest dobbelt-væg varmerør er malet sort for at matche indendørs brændeovne og undgår at vise sod og snavs, der ophobes under brug. En rustfrit stålrør kan kræve lejlighedsvis rengøring for at bevare sin glans og ren, moderne look. Tør varmerør med en ren bomuldsklud og varmt vand, når ovnen cement har tørret. Hvis røret bliver snavset i fremtiden, brug mild sæbe eller en specialitet rustfrit stål rengøring løsning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com