Sådan installeres en Double-Action-hængsel

January 28

Dobbelt-handling hængsler funktion til at bære en dobbelt-swing døren gennem sin fulde vifte af bevægelse og derefter handle for at lukke døren ved hjælp af interne kilder under spænding. Disse hængsler kan justeres til forskellige afsluttende spændinger og er nemme at installere på en prehung eller premortised dør. En standard installation giver for en double-action hængsel på indvendige hule-core døre og et minimum af to dobbelt-handling hængsler til massivt træ døre.

Instruktioner

•Kontroller at foråret spændinger slippes på double-action-hængsel skal installeres. Disse hængsler sælges typisk i en ikke-spænding eller "neutrale" spænding holdning. Fjederspændingen kan frigives ved fastspænding hængsel til dør kanten og bruge en syl eller søm sæt i justering ring huller. Flytte ringen indtil hul pin kan fjernes for at frigive spændingerne.

•Sæt double-action-hængsel i mortised hængsel plads af døren med justering ring øverst. Hvis du installerer på en prehung dør med eksisterende hængsler, skal du fjerne de eksisterende hængsler ved at fjerne skruerne fra døren og døren jamb.

•Beginning på jamb siden af døren, åbne hængsel blad og vedhæfte det til jamb ved hjælp af skruerne leveres med hængslet.

•Udvide hængsel forsamling og svinge døren til det punkt, hvor døren-side hængsel blad passer stramt ind i hængsel mortise. Fastgør til døren ved hjælp af de resterende hængsel skruer forudsat.

•Gentag trin 1 til 4 for flere-hængsel installationer.

•Flyt døren til en lukket stilling. Juster øverste hængsel justering ring ved at indsætte et søm sæt eller syl ind i hullerne og vride justering ring lidt for at fjerne den låsestift og derefter stramning spændingen ved at dreje ringen mod tilstødende døren overflade og væk fra jamb. Når modstanden er forholdsvis stiv, indsætte låsestift og gør det muligt at indstille mod udgangen stop hen til afløse ringen. Denne tommelfingerregel gælder spænding tilpasningen for hver justeringsring på begge sider af døren. Udføre dette trin for hver af hængsel spænding ringe.

•Swing døren åben og gør det muligt at blive lukket af hængslerne. Justere spændingen ringene på hængslerne, indtil døren over swing er 6 til 12 inches. Døren bør have en behagelig modstand når skubbet åben og fuldt udlignet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com