Sådan installeres en ende Stop for et kobberrør

April 15

Sådan installeres en ende Stop for et kobberrør

Kobber vandforsyning pipeline sektioner sammenføjes lodning pasta, smeltet loddetin og kobber koblinger. Når kobber og rør slutningen er blevet opvarmet til den rette temperatur, lodde kapillaritet stinker den smeltede mellem rør og kobling, danner et stærkt bånd og også en vandtæt forsegling. En kobber udgangen stop--som ligner en afkortet lige kobling med ene ende lukket--er installeret efter den samme proces og, hvis det ønskes, kan senere blive afskåret linjen giver mulighed for flere rørledninger skal føjes til den eksisterende linje.

Instruktioner

•Drej off vandforsyning på de vigtigste afspærringsventil, og afløb Rørene ved at åbne de højeste og laveste vandhaner i hjemmet. Mark den eksisterende kobber rør på det punkt, hvor udgangen stop vil blive installeret.

•Sæt en slange fræser rundt rør, hvilende røret mod de to ruller på en af de cutter kæber. Stramme blad på kutteren 's andre kæbe mod røret på mærket. Rotere kutteren 360 grader engang, og efterspænde klingen. Rotere igen. Gentag disse trin indtil røret er skåret igennem.

•Sæt et stykke af smergel klud omkring ydersiden slutningen af rør og drej kluden flere gange for at rense røret, indtil det er skinnende. Placer en cylindrisk stålbørste inde i røret slutningen, at dreje børsten flere gange at rengøre indersiden hovedrøret ende. Bruge pensel til at rense indersiden af kobber udgangen stop så godt.

•Brush et tyndt lag af lodning indsætte på ren rør-ende og også indersiden af udgangen stop. Skubbe den ende stop fuldt ind i røret slutningen. Rul 8 inches af blyfri lodninger og tænde propan torch.

•Heat hele vejen rundt sømmen (med torch) hvor røret ind udgangen stop. Tryk spidsen af loddetin til sømmen. Hvis det smelter, gøre en 3/4-inch anvendelse af lodde rundt sømmen. Aftørre eventuelle overskydende lodde fra søm med en klud. Det bliver varmt. Drej på vandforsyningen når rør/udgangen stop har kølet ned.

Tips & advarsler

  • Har et fyldstof vand sprayflaske på hånden, når lodning, i tilfælde af brande.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com