Sådan installeres en faldt loft

July 14

En faldt loft er ofte det foretrukne valg i kældre, kontorer, og andre steder du er på udkig efter en enkel loft løsning du kan installere selv. De arbejder især godt i kældre, hvor kanalen arbejde og elektriske ledninger skal være tilgængelig, da fliserne kan nemt flyttes til side til at give adgang. Faldt lofter er kommet en lang vej gennem årene, og der er mange attraktive flise muligheder på markedet i dag.

Instruktioner

•Mark det højeste punkt på væggen under strøer og enhver kanalen arbejde på loftet. Måle fra gulvet til dette punkt og bruge denne måling til at lave mærker rundt i lokalet. Tilslut hver mark og bruge niveauet for at sikre alle linjerne niveau. Foretage rettelser efter behov.

•Installer væggen molding der kommer i gitteret kit. Linje i bunden af støbning op med blyant linje og skrue i væggen studs ved hjælp af de forborede huller i støbning. Når du når et hjørne, placere det første stykke af molding flugter med hjørnet og skubbe den anden brik i først. Brug wire snips til at skære stykker til den korrekte størrelse.

•Measure dit loft fliser så at du kender størrelsen at gøre nettene. Placer gitter-arbejde på støbning og bruge hardware inkluderet med kit til at sikre dem.

•Skru snøreringe ind i loftet bjælker og løkke et stykke ledning gennem dem. Wrap tråd omkring gitter arbejde hvor det afbrydes under strøer og twist at sikre. Brug dit niveau, så gitteret arbejde ikke hældning eller skråtstille.

•Sæt en flise ind i hver sektion af gitteret. For at gøre dette skal du slide fliser i sidelæns derefter forsigtigt manøvrere den på plads.

•Brug din hjælpeprogram kniv til at skære fliser til den korrekte størrelse for lille gitre nær vægge eller hjørner. Skær langs en lige kant at score flisen på den ene side, og derefter vende og Gentag på anden siden.

Tips & advarsler

  • Købe ekstra fliser, så du vil have en tilsvarende udskiftning, hvis du skal udskifte en flise på et tidspunkt.
  • Læs brugsanvisningen før du installerer gitter kit, som hvert system kan have mindre forskelle i installationen. Bære beskyttelsesbriller, når du installerer en faldt loftet for at undgå støv og snavs at komme i dine øjne. Sørg for at du har alle nødvendige tilladelser før du installerer loftet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com