Sådan installeres en Fascia og etageadskillelsen drop kant

May 2

Etageadskillelsen og fascia er installeret på forreste del af et hus for ekstra beskyttelse. Fascia board skrues direkte ind i træ bjælker på forsiden af huset og derefter dækket med aluminium eller vinyl fascia trim. Dette hjælper med at beskytte huset og giver tagrender tilføjet understøttelse. Etageadskillelsen er installeret på undersiden af tagrendeprofil af et hus og giver mulighed for ventilation og ud af loftet. Drop kant er installeret langs med den med etageadskillelsen og fascia til at beskytte huset. Det hjælper med at forhindre fugt opbygge langs den nederste kant af taget.

Instruktioner

•Measure længden af huset hvor der installeres drop kant og post måling så det korrekte antal drop kant stykker kan købes. Stykker af drop kant kommer typisk i 10-fods eller 12-fods sektioner.

•Anbring en stige i den ene ende af taget og klatre op. Skræl tilbage det nederste lag af helvedesild med en lille pry bar nok, at dryppe kant kan passe nedenunder med læbe drop kant hængende over rendestenen.

•Åbn op en spand tag cement og med en murske, anvende den på taget hvor helvedesild er skrællet tilbage. Dække et areal længe nok for det første stykke af drop kant. Spredt ud en tynd, selv layer og tryk på drop kanten ned på toppen.

•Skub drop kanten så det er flush mod forsiden af taget med læbe hængende ned i rendestenen og opstille jeres hænder over hele overfladen til at fastgøre den til tag. Flyt ned forsiden af huset og installere den resterende drop kanten på samme måde.

•Overlap stykker af drop kant ved 4-inches og hammer i tagdækning negle hvor brikkerne overlapper og i hver ende stykke hjørne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com