Sådan installeres en Feather River posten dør

February 5

Sådan installeres en Feather River posten dør

Feather River post døre repræsenterer en kvalitets dør mulighed for udvendige remodeling projekter. Med installationen af et Feather River døren modtager du holdbarhed og tiltrækningskraft i en moderat prissat produkt. Installation af døren kræver grundlæggende hjem reparation værktøjer såsom en boremaskine og caulk. Men et stykke udstyr, der er afgørende er en 3-fod Tømrer niveau, som er nødvendige, når du laver den tricky nivellering af døren inden for døren. Niveau installation er vigtigt på grund af dørens nedsat evne til at fungere, hvis det er hæmmet af en skæve dørkarmen.

Instruktioner

•Measure døren og sammenligne måling til at Feather River døren ramme uden for døren. Justere døren med en bajonetsav til at gøre den nye dørkarmen passer. Placer den nye dør inden for døren og bestemme pasform, fortsætter med at foretage justeringer, indtil dørkarmen passer perfekt. Fjerne dørkarmen.

•Dæk ydersiden af den nye døren ramme med vandtæt caulk og skub ramme på plads inden for døren. Aftørre alt overskydende caulk. Anvende yderligere caulk efter behov omkring rammen.

•Hold en 3-fod Tømrer niveau mod ramme på begge sider og top og bund for at sikre, at rammen døråbning niveau. Justere afstanden mellem ramme inden for døren ved at indstille shims mellem rammen og døren og hamren dem dybere indtil dørkarmen er niveau. Afbryde eventuelle dele af de shims, at holde ud.

•Drill huller gennem rammens premade vedhæftede huller og ind i døren omkring rammen. En perle af caulk i hvert hul og bore 3-tommer galvaniseret træ skruer i hullerne, stramme ramme på plads. Kontrollér for at sikre, at døren er niveau og foretage de nødvendige justeringer.

Hæng dør inden for rammen af skrue hængslerne knyttet til døren til rammen med de medfølgende skruer, eller ved hjælp af 3-tommer galvaniseret træskruer, hvis der ikke er fastsat. Sørg for at døren åbner og lukker glat. Juster ramme som nødvendigt for en velfungerende.

Tips & advarsler

  • Maling eller pletten døren og ramme, hvis de er ubehandlet, anvende flere frakker af vejrfast fugemasse til at beskytte træet mod beskadigelse af elementerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com