Sådan installeres en Fiber glas enkelt stykke brusebad

February 14

Materiale, der dækker væggene i dit brusebad kabinettet er underlagt problemer forårsaget af vand eksponering og fugtighed. Glasfiber holder op samt en bruser materiale grund sin ikke-porøse karakter, som holder vandet fra passerer igennem til de strukturelle væggene bag bruseren. Mens mange glasfiber brusere er oprettet ud fra en række paneler, holdt sammen med stik stykker, består ét stykke glasfiber brusere af en solid wraparound overflade, der installerer som ét stykke.

Instruktioner

•Tag forpladen rundt brusebad knop, brusehoved og afløbet plade fra bruseren, hvis du ikke har gjort det allerede. Tage ned enhver vægbeklædning allerede på plads i bruseren.

•Measure op fra toppen af brusebad pan hvor glasfiber bruser stykke vil sidde til bunden af bruseren knop rørsystem og Bemærk målingen og derefter måle fra bunden til toppen af bruser knop rørføring og ikke målingen. Måle i fra hver side af bruseren væggen, Bruser knop er placeret på kanten af bruser knop rørsystem og Bemærk målingen.

•Overførsel målinger til forsiden af glasfiber stykke, måle op fra bunden af glasfiber enkelt stykke bruseren væggen til toppen og bunden af bruseren knop. Foretage disse målinger tre særskilte gange, omtrent i midten af væggen og derefter to inches på hver side af den første måling. Brug den samme proces til at måle i fra hver side og markere glasfiber hvor siderne af knop bør være.

•Gentag måling proces anvendes til brusebad knop for bruseren, afløb og eventuelle andre fast inventar i brusenichen. Når du har kanterne af hver stativ er markeret, skal du bruge et kompas til at tegne en perfekt cirkel, der forbinder mærker på glasfiber for hvert armatur. Bore et hul gennem hver af disse kredse og skære cirkler ud af glasfiber enkelt stykke bruser ved hjælp af en stiksav med en klinge, glasfiber.

•Tryk på enkelt stykke bruseren tilbage i brusebadet stall, således at bunden af enheden sidder fuldt ud mod gulvet og huller alle linje med deres passende inventar. Sikre enhed til væggen af passende størrelse skrue, som generelt kommer med glasfiber bruser stykke gennem hullerne til skruer i flangerne på hver kant af bruseren.

•Sæt knop pladen, dræne plade og bruseren tilbage på plads i brusebad til at dække de skåret huller i glasfiber. Caulk omkring kanterne af brusebad at sikre en tæt forsegling med væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com