Sådan installeres en fire Wire tørretumbler Plug

February 10

Sådan installeres en fire Wire tørretumbler Plug

Afhængigt af hvor du flytter og hvor gamle eller nye dit nye hjem er, kan du opdage, at din tørretumbler netledning bare ikke vil passe ind i beholderen i væggen. Nyere boliger og lejligheder kræver, at din tørretumbler af jordet, skaber behovet for en fire wire tørretumbler plug. I stedet for panik tænker du har brug for en ny tørretumbler, kan du installere en fire wire tørretumbler plug for at fortsætte med at bruge gamle one.

Instruktioner

•Locate elektriske adgangspanel på bagsiden af din tørretumbler. Det kan identificeres som en lille kvadrat eller rektangel metalplade, som holdt til tørretumbleren med to eller flere skruer.

•Tag skruer fra adgang panel og fjerne adgang flyet til bagsiden af tørretumbleren, udsætter terminalklemmerne. Terminalklemmerne består af sort plastik med tre skruer knyttet til ansigtet af det. Fjern skruerne fra terminalklemmerne og sidde til side.

•Sæt ledningen til tørretumbleren ved threading det gennem stamme relief stik ud for det elektriske adgangspanel. Stamme relief skruer, når strammet, holde tørretumbler ledningen hvor det kan ikke ved et uheld trækkes løs fra terminalklemmerne.

•Installer fire wire tørretumbler plug. Enderne af de fire wire tørretumbler plug er farvekodede med ring terminaler knyttet og de består af en hvid (neutrale), sort (hot), rød (varmt) og grøn (jorden). Slut den hvide ledning til midten terminal og udskifte skruen for at holde wiren på plads. Tilslut den røde ledning til den ene terminal til venstre eller højre for den hvide ledning, og Tilslut den sorte ledning til den resterende terminal, stramme skruerne for at holde ledningerne til terminalklemmerne. Find den grønne jordledning, der forbinder fra tørretumbleren til en jorden skrue fysisk knyttet til kroppen af tørretumbleren. Løsne denne skrue og vedhæfte den grønne ledning fra tørretumbler stikket, forlader den oprindelige grønne ledning tilsluttet det så godt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com