Sådan installeres en flise hylde i badeværelse bruser

September 19

Sådan installeres en flise hylde i badeværelse bruser

Installere en flise hylde i et brusebad er en let og dekorativ måde at indarbejde dit brusebad en praktisk og holdbar storageløsning. Bruger de samme fliser, som du bruger til væggene, vil en enkelt flise cut tillade dig at opnå professionelle udseende resultater med et minimum af besvær. Dette projekt vil tillade dig at have et sted at opbevare sæbe og shampoo uden rod. Dette projekt skal være installeret mens flisebelægning bruseren. Dette projekt gøres bedst, hvis brusebadet er at være flise med 12-tommer fliser.

Instruktioner

•Klippe så mange fliser som antallet af hylderne du ønsker på enten et diagonalt hen over midten af flisen eller arced ud fra diagonal gennem centrum. En flise pr. hylde er stærk nok, selvom det ikke måske synes så. Den hylde stabilitet kommer fra at være klemt inde mellem rækken fliser over og under.

•Tile bruseren indtil du nå højde ønskes for din første hylde.

•Installer den flise, du vil bruge til en hylde lige ud fra hjørnet, i stedet for fladt mod væggen (i rummet hvor injektionsmørtel linjen ville gå). De nedre og øvre flise kurser vil holde flisen på plads.

•Fortsæt flisebelægning dit brusebad. Tilføje så mange hylder som du ønsker på denne måde ved hjælp af rækker af fliser som afstandsstykker mellem dine hylder.

•Grout omkring hylder som du ville gøre med nogen andre fliser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com