Sådan installeres en flise pejs Surround

January 6

Sådan installeres en flise pejs Surround

Lad os se det i øjnene, pejsen har været brug for en ansigtsløftning i temmelig lang tid nu, men om sommeren er generelt ikke den tid, som de fleste mennesker mener om deres pejs. Men hvis du ønsker din pejs at være klar før vintermånederne tilbage, tid til reface din pejs er nu. Installer flise på din pejs surround til at give din pejs en opdateret nutidigt look.

Instruktioner

•Begin ved enten at fjerne eller maskering off pejs mantel med malerens tape. Flisebelægning i mursten kræver, at du anvender et lag af thinset mørtel over toppen af mursten til at oprette en flad overflade for flisebelægning. Blande mørtel ifølge pakke retninger og gælde mursten med en murske. Bruge den glatte side af murske til at udjævne overfladen og lad mørtel indstille natten over.

•Measure og markere midten af pejsen. Blande en lille parti af thinset mørtel. Påfør et tyndt lag af mørtel til surround og tynde score mørtel med murske hakket kant. Scoring mørtel vil give fliserne noget at gribe fat og vil hjælpe det til at klæbe bedre. Anvende en flise til varemærket center og arbejde din vej til begge sider derfra. Give hver flise et fast tryk i mørtel og husk at placere en flise spacer ved siden af hver flise, som du lægger dem ned.

•Når du kommer til kanterne, foranstaltning og skære fliser med en våd så til at passe de små rum og sider af pejsen, hvis nødvendigt. Brug en plan for at kontrollere, hvis alle fliserne er plumb. Lad den tørre natten over i mørtel.

•Tag afstandsstykkerne. Bland injektionsmørtel ifølge pakke retninger. Bruge injektionsmørtel float skal gælde de åbne rum mellem hver flise injektionsmørtel. Tryk blandingen i ved at holde float i en vinkel og fast pakning det ind i leddene.

• Lad injektionsmørtel angivet til 2 eller 3 timer indtil den er fast at røre. Brug en fugtig svamp til at tørre den overskydende injektionsmørtel fra fliser og lad det sæt natten over. Efter injektionsmørtel er helt tørret, tør den hvide glasur med våde klude. Anvende cementmørtel sealer på injektionsmørtel linjer, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Når blandet ordentligt, bør thinset mørtel ligner teksturen af glat jordnøddesmør. Brug en fugtig klud til at aftørre fliser, som du arbejder---dette vil bidrage til at holde mørtlen fra tørring på ydersiden af fliserne.
  • Bære beskyttende øje gear, når du arbejder med nogen tør eller våd så at holde flyvende vragdele fra ind i øjnene.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com