Sådan installeres en flise Tub Surround

June 19

Sådan installeres en flise Tub Surround

Fliser på væggen, der omgiver en indsat balje tjener flere formål. Det beskytter væggen mod fugt stiger fra karret. Det gør væggen nemmere at rengøre, så der er mindre chance for mug og meldug oprustning. Og det binder visuelt karret i resten af badeværelset. Den sædvanlige metode af flisebelægning et karbad surround er at starte i midten af den balje rand på hver væg og arbejde dig op og ud.

Instruktioner

•Mark en lodret linje op i midten af den vigtigste væggen over badekarret. Sprede tynd sæt mørtel langs bunden af væggen med din mørtel murske, at gøre en linje af mørtel, der er større end højden på en flise.

•Tryk på kurset bunden af fliser i mørtel, begynder på midterlinien. Bygge ud mod kanterne, at lade de selvstændig afstand nubs på fliserne oprette en linje i rummet fra hinanden og fra karret. Bruge en flise sav til at skære fliser i enderne til at passe.

•Applicer yderligere mørtel på væggen over den første række fliser, og begynde flisebelægning op ad væggen, række efter række. Start hver række på midterlinien. Bruge flisen saven til at skære fliser omkring VVS-installationer og andre forhindringer på væggene. Flise hele væggen.

•Gentag proces for hver mur omkring karret. Lad mørtel indstille natten over.

•Spread injektionsmørtel over fliser med din injektionsmørtel murske, startende fra toppen af hver væg og arbejder ned. Tvinge injektionsmørtel til linjer mellem fliserne og skrot det ud i ansigtet med kanten af murske. Brug en fugtig svamp til at tørre op overskydende injektionsmørtel. (Bemærk: ikke injektionsmørtel mellemrummet mellem bunden fliser og karret.)

• Lad injektionsmørtel tørre natten. Gå tilbage og caulk den plads, du stå åbent, langs toppen af karret kant under den nederste række fliser. Lad caulk og injektionsmørtel til to dage mere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com