Sådan installeres en Frigidaire Microhood

January 7

Sådan installeres en Frigidaire Microhood

Frigidaire microhood er en mikroovn, der også tjener formålet med en udluftningsanordning emhætten i køkkenet. Du kan udlufte det til ydersiden, hvis du vælger, men den nemmeste installation bruger fedt filter og skærmen inkluderet i mikrobølgeovnen. Microhood eliminerer behovet for vifte emhætten i køkkenet, og giver dig samtidig en placering for at installere din mikroovn. Dette er vigtigt, når rummet kan være begrænset, da det fjerner behovet for at bruge bordplads gennemsnittet gør-det-selv kan administrere installationen i cirka en time, men du har brug for en hjælper til at hjælpe med ophævelsen apparatet.

Instruktioner

•Flyt komfur fra væggen hvor du vil installere mikrobølgeovnen. Find studs i væggen ved hjælp af en stud finder og markerer deres placeringer ved hjælp af en blyant.

•Sæt skabelonen montering på væggen under skabet. Brug en plan for at sikre skabelonen er niveau. Tape det på væggen.

•Mark de steder, hvor du bliver nødt til at bore huller efter skabelonen. Når du line det op på væggen, være sikker på at line det op, så du vil montere beslagene til studs. Bore huller skal du bruge en boremaskine og bore bit.

•Monter beslag på væggen ved hjælp af de skruer, der kom med det og en stjerneskruetrækker. Brug Skift ankre på den side, som ikke går ind i en stud hvis nødvendigt. Bore hul stort nok til at acceptere toggle anker. Begynde at skrue i ankeret og derefter skubbe det ind i væggen. Det vil åbne i foråret, når du sætter det ind i væggen. Spænd skruen med skruetrækkeren.

•Sæt skabelonen inde i kabinettet, så det er fladt på bunden. Marker placeringen af hullerne du nødt til at bore i kabinettet med en blyant. Bore huller i bunden af kabinettet ved hjælp af en boremaskine og bore bit. Skær et hul i hjørnet af kabinet bunden for ledningen ved hjælp af en boremaskine og hul saw.

•Lift mikroovn til montering beslag med en hjælper og vedhæfte det til beslaget. Sæt netledningen i hullet du boret som du løfter mikrobølgeovn op til beslaget. Installere monteringsbolte gennem bunden af kabinettet og ind i toppen af mikrobølgeovnen med en stjerneskruetrækker, mens hjælperen holder det på plads.

•Plug mikrobølgeovn netledning til stikkontakten. Skubbe komfuret tilbage på plads. Installere grease filter og skærmen. Placer grillen på mikroovn front og Fastgør det på plads.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når ved hjælp af boret og hul så.
  • Ikke tilslutte netledningen, indtil projektet er afsluttet

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com