Sådan installeres en fritstående antikke forfængelighed

August 14

Badeværelse design har været igennem revolutionerende ændringer i de sidste 20 år, at tage en engang utilitaristisk værelse og udvidet sine muligheder for at gøre det til en meget mere indbydende rum. Dagens badeværelser er udvidede og detaljeret med funktioner som damp brusere, saunaer, boblebade og dekorativ forfængelighed designs. En populær forfængelighed design til badeværelset er en fritstående antikke forfængelighed, ændre en gang-simple opbevaringsskab til en attraktiv stykke af møbler. Installationen er en simpel procedure og forvandler hurtigt dit badekar miljø.

Instruktioner

• Bekræft at foreløbige varmt og koldt vand ventiler, samt VVS afløb linje er blevet korrekt installeret for nye forfængelighed kabinet.

•Measure og mark midterlinien af den ønskede forfængelighed kabinet placering på væggen, derefter udvide linjen for sal og til lige over nye fritstående forfængelighed kabinettet top overfladen højde.

•Anbring den nye fritstående forfængelighed kabinet til hvor du kan få adgang til bagsiden af kabinettet og væg forbindelser til VVS.

•Measure center linjer af både vandforsyningen ventiler og plast afløb linje stikker ud fra væggen fra gulvets overflade og fra midterlinien markeret i trin 2. Overføre disse center line målinger på ryg overfladen af den nye fritstående forfængelighed kabinet.

•Scribe en cirkel omkring 3 inches i diameter for hver af vandforsyningen ventiler og en cirkel omkring 4 inches i diameter for afløb linje ved hjælp af en tegning kompas.

•Klippe åbninger markeret i trin 5 for VVS-tilslutninger på bagsiden af forfængelighed kabinet ved hjælp af en stiksav.

•Anbring nye forfængelighed kabinettet mod væggen, gør visse vandforsyningen ventiler og afløb linje er centreret i huller skåret i trin 6. Niveau nye fritstående forfængelighed kabinet ved hjælp af en bygherre niveau og justere ben skruerne efter behov.

Uddelingen på bagsiden af fritstående forfængelighed kabinet til væggen med 2 1/2 tommer træ skruer og spacer blokering efter behov. Bemærk: typisk væg forbindelser og blokerer afholdes et minimum af 6 til 8 inches fra den lodrette kant af kabinettet så blokering ikke er synlige.

•Lay ud den nye forfængelighed vask udskæring ved hjælp af skabelonen fastsat og efter fabrikantens specifikationer. Skær et hul til vasken i forfængelighed kabinet toppen ved hjælp af en stiksav. Installation af antikke fritstående forfængelighed kabinet er nu færdig og klar til vask installation og afsluttende VVS-tilslutninger.

Tips & advarsler

  • Det anbefales, at nogen opskæring behov i den indvendige reoler af antikke forfængelighed kabinet for drain p-trap eller vandledninger ske forud for installationen af kabinettet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com