Sådan installeres en GE konvektion ovn PT956

May 22

Sådan installeres en GE konvektion ovn PT956

GE profil modelnummer PT956SRSS er en dobbelt væg ovn produkt med en kombination af termisk og konvektion varme strøm. Størrelsen af ovnen passer ind i 30-tommer væg og kabinet åbninger og prale glas touch kontrol for nem anvendelse og en elegant, moderne æstetisk. GE markeder PT956SRSS med dens sort højglans interiør, deres varemærkebeskyttede PreciseAir konvektion teknologi og heavy duty rulle stativer at slide nemt ind og ud af ovnen. Installationen kan håndteres af boligejer arbejder med en partner til at hjælpe med at løfte enheden til væggen åbning.

Instruktioner

•Tag ovndøren ved at åbne det fuldt ud. Frigøre hængslet låse ved at trykke ned med dine fingre eller en flathead skruetrækker. Forstå døren med en hånd på hver side og lukker døren delvist, indtil der er bare en 2-tomme hul åbning. Løfte døren og ud for at løfte døren off sine hængsler. Sæt døren på en flad overflade med døren håndtag side opad for at forhindre ridser eller andre skader.

•Fjern alle emballage, manualer og eventuelle tape, der forbliver inde i hulrummet af begge ovne.

•Sæt et bord eller stander, der kan holde 375 lbs. foran væggen hulrum. Placere ovnen på bordet eller stå med bagsiden af ovnene vender hulrummet.

•Intertwine nøgne ovnen jorden dirigent wire fra ovnen med det krympede neutral/hvid ledning fra samledåsen. Tilslut den røde ovn ledning til rød bly fra samledåsen. Fletter sort bly fra samledåsen til den sorte ledning fra ovnen. Sikre hver parring med en plastik wire møtrik ved at dreje. Skrue ned dækslet samledåsen til at fastgøre den.

•Loop en længde af streng omkring den elektriske ledning uden at binde strengen. Grab loop af streng til at holde ledning ud af den måde mens glidende ovne enhed i hulrummet. Træk på strengen samtidigt som du skubbe ovnen, så kanalen, der er fastsat på toppen af ovnen. Trække i snoren til at fjerne det, når ovnen er helt på plads.

•Affix alle af montering skruer gennem læbe af ovnen alle rundt i kanten af kabinettet til anker ovn på plads.

•Sæt nederst trim stykke til at sløre forskellen mellem den nederste ovn og kabinet eller væg. Holde trim op til ovnen og markere midten af hver forborede slot med en blyant. Bore to markerede monteringshullerne og anbringer de trim stykker med de to medfølgende skruer.

•Udskift ovndøren ved at løfte døren højt op og niveau og 1-2 inches ud fra lukket stilling. Glidende i bunden af døren på hængsel slots trykker ned fuld men forsigtigt. Test den dør, der åbner fuldt ud og re-sæde dør i hængsel slots helt, hvis døren ikke åbne og lukke frit.

Gendanne magten til circuit breaker leverer strøm til ovnene. Teste ovn til jævn drift.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com